Pasca fara aluat cu ciocolata

de angyb in Prajituri, 2 Mai 2013 | 14559 vizualizari

 

M-am inspirat de la reteta Mirelei http://www.bucataras.ro/retete/pasca-fara-aluat-33011.html

 

INGREDIENTE

  • 250 g branza de vaci
  • 175 g crema de branza
  • 130 g zahar
  • 3 oua
  • 3 linguri de faina alba
  • 2 linguri gris
  • 1plic de drojdie pt.dulciuri(sau praf de copt)
  • 80g unt topit
  • Glazura:
  • 150 g ciocolata cu lapte
  • 80 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat cu ciocolata:

Separam albusurile de galbenusuri.


Amestecam branza de vaci cu crema de branza ,galbenusurile si zaharul. Adaugam untul topit ,faina, grisul si drojdia. Batem spuma albusurile cu un praf de sare si le adaugam la amestecul de branza amestecand de sus in jos .


Turnam compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 160 de grade aproximativ 45 de minute.


Glazura: Topim ciocolata impreuna cu untul pe baie de abur si dupa ce s-a racit un pic o turnam peste pasca racita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Aurelia 07_07 1

03.05.2013, 07:21

angyb 1

03.05.2013, 08:38

Tabita _ 1

11.05.2013, 10:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Amandina