Prajitura marmorata cu visine

de Panacris in Prajituri, 27 Iun 2012 | 2639 vizualizari

 

Prajitura cu visine reinventata!

 

INGREDIENTE

  • oua de curca 4 bucati,
  • zahar tos 12 linguri,
  • lapte dulce 12 linguri,
  • ulei de rapita 12 linguri,
  • zahar vanilinat 1 plic,
  • praf de copt 1 plic,
  • coaja de lamaia 50 g.,
  • faina integrala 24 de linguri,
  • cacao 2 linguri,
  • visine fara samburi 500 g.,
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura marmorata cu visine:

Ouale se bat energic cu zaharul tos si zaharul vanilinat. Se adauga laptele usor si se amesteca pana se inglobeaza. Apoi se pune uleiul lingura cu lingura, amestecandu-se energic. Faina cernuta impreuna cu praful de copt si coaja de lamaie, se adauga cate putin pana se omogenizeaza amestecul. Compozita se toarna intr-o forma tapetata cu foaie de pergament sau unsa cu putina margarina si presarata cu faina. Cacaoa se presara deasupra compozitiei si cu o furculita se amesteca usor, creand forma de marmura. Visinele curatate si scurse de zeama, se presara peste aluat. Se da la copt la cuptorul preincins cca. 20 de minute la foc tare, apoi 40 de minute la foc usor.


Se lasa sa se raceasca in forma si se presara zahar pudra la servire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura marmorata cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Panacris 1

28.06.2012, 07:36

Multumesc pentru precieri!

Maria68 1

28.06.2012, 11:34

deosebit

Sim0na 1

28.06.2012, 14:44

O bunatate de prajitura!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine din visinata