Retete culinare din Cehia

Reteta de supa ceha de usturoi (Česnečka) Reteta nr.11 din top Best Soups the World

Postat de: Ksenya

  Eu am avut stocul facut dinainte , pe care l-am preparat  astfel:      Intr-o oala se punem oasele de pasare la fiert impreuna cu apa si  legumele,bouquetul... Citeste continuarea

Briose cehe - Koláčky - Kolaches

Postat de: ctlina

Pregatim maiaua: facem un amestec din drojdie, un pic de lapte caldut, o lingura de zahar si 2 linguri de faina. Lasam sa-si dubleze volumul .   In bolul Kitchenaid punem faina,... Citeste continuarea

Cartofi noi pane (BRAMBORAKI)

Postat de: Dragan

Cartofii se curata, si se dau pe razatoarea mica. Usturoiul se piseaza in cartofi, se adauga faina, sarea si piperul, dupa gust. Daca nu puteti sa gustati cartofii cruzi puneti o lingurita de sare... Citeste continuarea

Marlenka

Postat de: deliciousflavours

Faina o amestecam cu bicarbonatul, iar restul ingredientelor se pun pe foc pe baie de aburi si se amesteca pana la omogenizare. Luam de pe foc, lasam putin sa se raceasca, adaugam faina si... Citeste continuarea

Tort Medovnik

Postat de: MyFancyCake

Pentru blat: batem ouale cu zaharul la bain marie. Separat incalzim mierea cu untul pana incep sa fiarba. Cand ouale cu zaharul incep sa se incalzeasca turnam amestecul de miere si unt.... Citeste continuarea

Gulas cu galuste de paine (houskove knedliky asa cum le spun cehii)

Postat de: izulika

Gulas :Se topeste untul apoi se adauga ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul si se lasa la prajit pana se inmoaie apoi se adauga carnea iar dupa 10 min se adauga boiaua si kimenul se amesteca... Citeste continuarea

Vanocka sau painea Craciunului

Postat de: Sabina

Intr-un vas punem faina, in mijloc facem o adancitura, punem drojdia uscata si un praf de sare. Adaugam 2-3 linguri de lapte si pregatim maiaua. Lasam sa dospeasca pana isi dubleza volumul. Topim... Citeste continuarea

Prajitura cu mac si prune

Postat de: ala_oancea

Se amesteca faina cu sarea, untul topit, zaharul, drojdia dizolvata in putin lapte si ouale. Framantati adaugand putin cate putin laptele. Se lasa aluatul la dospit o ora, apoi se intinde in... Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]