Gulas cu galuste de paine (houskove knedliky asa cum le spun cehii)

de izulika in Mancaruri cu carne, 18 Apr 2010 | 8074 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru Gulas avem nevoie de :

  • 400 gr carne de vita
  • 2 cepe rosii
  • 1 ceapa alba
  • 4 catei usturoi
  • 50 g unt
  • 1 lingura boia dulce
  • 1 lingurita chimen
  • vegeta
  • piper
  • sare      

Pentru paine avem nevoie de :

  • 50 g crutoane
  • 20 g drojdie
  • 1/2 cana lapte
  • 1 ou
  • 1 cana si jumatate faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas cu galuste de paine (houskove knedliky asa cum le spun cehii):

Gulas :Se topeste untul apoi se adauga ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul si se lasa la prajit pana se inmoaie apoi se adauga carnea iar dupa 10 min se adauga boiaua si kimenul se amesteca si se pune 500 ml apa dupa care se lasa sa fiarba.Cand carnea este fiarta se adauga vegeta,piper si sare dupa gust.


Paine :Se amesteca laptele cu oul,sarea si drojdia se lasa la odihnit in jur de 15 min apoi se adauga compozitia peste faina si crutoane si se framanta bine si se lasa la dospit 1 ora.Din aluatul obtinut se fac 2-3 rulouri asemanatoare dupa care se lasa aluatul la odihnit 20 de min.Se pune intr-o oala apa cu putina sare la fiert si se fierb rulourile unul cate unul timp de 15 20 de min.Se scot pe o farfurie si se taie felii cu o ata.Se servesc calde alaturi de gulas


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu galuste de paine (houskove knedliky asa cum le spun cehii)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

FlyingRoo 1

22.04.2010, 17:34

Foarte interesant, galuste "la metru"

vanilla 1

29.06.2010, 15:28

fff interesant....

Julie 1

29.06.2010, 15:32

Arata bine! Si chiar e interesant!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de cartofi, dres cu ouă și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 23:13

Tort Fanta

ieri la 20:59

Muratura asortata

ieri la 19:48

Branzoaice umplute cu mere

ieri la 18:18

Fursecuri cu afine, curmale, nuci si migdale

de Ancutsa 5

ieri la 18:07

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de miel cu cartofi