Friptură de iepure

de Panacris in Mancaruri cu carne, 13 Apr 2014 | 2955 vizualizari

 

Un deliciu ;) Recomand cu mare drag celor care nu agrează friptura de miel ;) După spusele Zmeilor cei mici, are gust de pasăre ;)

 

INGREDIENTE

  • pulpe din spate, pulpe din față, mușchiuleț cca. 1000 g,
  • tarhon,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • foi de dafin,
  • usturoi 3-4 căței,
  • slănină cca. 100 g,
  • vin de casă cca. 350 ml,
  • ulei de măsline.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptură de iepure:

Carnea de iepure se masează cu mirodeniile și uleiul de măsline, apoi se pune într-o tavă termorezistentă, se completează cu vin și un pahar de apă, se dă la cuptorul preîncins, neacoperit cca. 15 minute ;) Apoi se acoperă cu un capac sau folie de aluminiu și se lasă la gătit cca. 45 de minute mediu ;) Se servește fierbinte sau rece cu diverse garnituri;) În cazul nostru cu un ”pui” de piure, ciuperci țărănești și salată verde ;)


Un deliciu culinar ;) Spor și poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptură de iepure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

JulyCris 1

14.04.2014, 16:08

;-bd

Panacris 1

14.04.2014, 18:35

Mulțumesc pentru aprecieri Bucătărași!

simonacallas 1

14.04.2014, 23:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Iepure la cuptor