Friptură de iepure

de Panacris in Mancaruri cu carne, 13 Apr 2014 | 3896 vizualizari

 

Un deliciu ;) Recomand cu mare drag celor care nu agrează friptura de miel ;) După spusele Zmeilor cei mici, are gust de pasăre ;)

 

INGREDIENTE

  • pulpe din spate, pulpe din față, mușchiuleț cca. 1000 g,
  • tarhon,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • foi de dafin,
  • usturoi 3-4 căței,
  • slănină cca. 100 g,
  • vin de casă cca. 350 ml,
  • ulei de măsline.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptură de iepure:

Carnea de iepure se masează cu mirodeniile și uleiul de măsline, apoi se pune într-o tavă termorezistentă, se completează cu vin și un pahar de apă, se dă la cuptorul preîncins, neacoperit cca. 15 minute ;) Apoi se acoperă cu un capac sau folie de aluminiu și se lasă la gătit cca. 45 de minute mediu ;) Se servește fierbinte sau rece cu diverse garnituri;) În cazul nostru cu un ”pui” de piure, ciuperci țărănești și salată verde ;)


Un deliciu culinar ;) Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptură de iepure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

JulyCris 1

14.04.2014, 16:08

;-bd

Panacris 1

14.04.2014, 18:35

Mulțumesc pentru aprecieri Bucătărași!

simonacallas 1

14.04.2014, 23:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Martisor
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 01

    L

  • 02

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure cu masline