Aperitiv maltez- Pastizz Ricotta
Postat de: ctlinaIncalziti cuptorul la 180° C. Puneti ricotta intr-un castron.. Adaugati sare si frecati (se pune numai sare in reteta de origine, eu am adaugat un pic de piper si de oregano uscat).... Citeste continuarea
Calamari picanti cu paste
Postat de: KsenyaPunem uleiul intr-o oala .Ceapa o tocam,la fel si usturoiul si adaugam in oala,calim cateva minute pana obtinem o nuanta aramie,adaugam inele de calamari .Lasam 2-3 minute si adaugam... Citeste continuarea
Supa mediteraneana de dovlecei
Postat de: KsenyaDovleceii se curata de coaja , apoi se taie cubulete .La fel procedam si cu cartofii insa se taie cuburi mult mai mici decat dovleceii. Rosiile le cufundam în apă clocotită timp de... Citeste continuarea
Supa malteza
Postat de: mihaelar63Pipotele curatate, spalate si feliate le-am pus la fiert timp de o ora in apa sarata si cu o foaie de dafin si caciulia de usturoi [curatata si spalata]. Legumele se spala . Se... Citeste continuarea
Salată de paste cu semințe
Postat de: CulinaryRainbowÎntr-o cratiță cu apă clocotită și sare, punem la fiert pastele. Rădăcinoasele se dau pe răzătoarea mare, iar ardeii se taie fâșii. Se pun într-un castron generos și... Citeste continuarea