Retete culinare din Noua Zeelanda

Pavlova cu fructe de padure

Postat de: ctlina

Amestecam zaharul pudra cu zaharul tos si cu cel vanilat. Bateti spuma albușurile de ou adaugand treptat zahărul. Ne oprim atunci cand avem o compozitie ferma, lucioasa, care nu curge din... Citeste continuarea

Miel marinat in iaurt si lamaie

Postat de: mihaelar63

Mielul se curata, se spala si se portioneaza in bucati potrivite pentru o portie [ aproximativ 150 g ] Legumele se curata si se spala. Se amesteca cu iaurt, zeama de lamaie,... Citeste continuarea

Biscuiti ANZAC

Postat de: Brindusa

Incalzeste cuptorul la 180 C. Amesteca faina, zaharul, nuca de cocos, ovazul intr-un castron incapator. Topeste untul si mierea. Dizolva bicarbonatul. in apa fiarta. Pune-l in amestecul... Citeste continuarea

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro