rock46hunt

1

Bucataras
incepator

Rong

Bucataras din 08.10.2010

RETETE6
PRIETENI9
Retete

Pastrav fript cu legume...

In Pastrav la 5 Apr 2014

Se taie in doua patravul,se pune la fript intr-o tigaie cu teflon...la foc mic... Legumele se taie felii...(vezi foto) si se pun la fript cu foarte putina margarina... Cind pastravul este gata si legumele rumenite...se pun in farfurie,se condimenteaza dupa gust cu sare si piper... ...

Chiftele din peste cu sos si piure de cartofi...

In Peste la 30 Mar 2014

Logic...se captureaza pestele...se scot fileurile de preferat fara piele dupa care se baga la masina de tocat si se toaca impreuna cu o ceapa calita,2catei de usturoi,un cartof fiert,pesmet... Dupa ce toate au fost tocate,se adauga ouale,sare,piper,cimbru,marar,patrunjel proaspat tocat si se...

Plachie cu peste... :)

In Peste la 23 Mar 2014

De preferat este sa capturezi pestii...direct din apa... :) dupa care ii faci fileuri... Fileurile se prajesc in putin ulei la foc mic. Ceapa,ustoriul si rosiile se taie felii,respectiv cubulete si se calesc cu putina apa la foc mic. Se prepara un sos din aprox 2 linguri de bulion,250ml...

File de stiuca,fara piele,fara os ,fript cu garnitura de cartofi nature,patrunjel verde si lamaie

In Peste la 4 Noi 2010

Se prind 2 stiuci,dupa care se fileteaza si se scoate pielea.Dupa ce a fost indepartata pielea,se separa partea dorsala de partea abdominala (vezi foto).Partea abdominala si coditele nu au oase.Partile dorsale se pot folosi ptr chiftelute. Partile abdominale se taie in jumatate,se spala...

Gugustiuci la cuptor cu cartofi si salata de muraturi....

In Mancaruri cu carne la 24 Oct 2010

In primul rind,se vineaza gugustiucii...dupa care se curata de pene,operatiune foarte usoara...nu trebuiesc opariti...se pirlesc la flacara ptr a ideparta orice fir de puf dupa care se taie membrele superioare si cele posterioare (vezi in foto) si se eviscereaza...din viscere se pastreaza doar...

Batal la protap

In Oaie la 20 Oct 2010

Se pregateste un pat de jar de cel putin 25 cm inaltime,dupa care se aseaza batalul pe protap si se lasa sa se rumeneasca,intre timp se poate servi un vin rosu sec... Dupa ce s-a rumenit ,se intoarce pe cealalta parte timp in care este uns pe partea rumenita cu sosul facut din 2l vin rosu...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 05.04.2014

Pastrav fript cu legume...

publicat la 23.03.2014

Plachie cu peste... :)

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]