Pastrav fript cu legume...

de rock46hunt in Pastrav, 5 Apr 2014 | 4052 vizualizari

 

Primul pastrav din acest sezon... :)

 

INGREDIENTE

  • un pastrav la aprox 800g
  • o ceapa
  • o rosie
  • un ardei
  • sare
  • piper
  • margarina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav fript cu legume...:

Se taie in doua patravul,se pune la fript intr-o tigaie cu teflon...la foc mic...

Legumele se taie felii...(vezi foto) si se pun la fript cu foarte putina margarina...

Cind pastravul este gata si legumele rumenite...se pun in farfurie,se condimenteaza dupa gust cu sare si piper... 

Se preteaza un vin bun la aceasta reteta... normal unul alb...eu nu am avut si am incercat cu rosu... merge! :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav fript cu legume..." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pastrav fript cu legume...-0
Pastrav fript cu legume...-1
Pastrav fript cu legume...-2
Pastrav fript cu legume...-3
Pastrav fript cu legume...-4
Pastrav fript cu legume...-5
Pastrav fript cu legume...-6
Pastrav fript cu legume...-7
Pastrav fript cu legume...-8
Pastrav fript cu legume...-9

COMENTARII (5)

laura_n

laura_n 1

05.04.2014, 17:38

superbe pozele! biig like

Rocsi

Rocsi 1

05.04.2014, 20:09

Fain!

 merisor

merisor 1

06.04.2014, 11:03

Big LIKE!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!