Pastrav fript cu legume...

de rock46hunt in Pastrav, 5 Apr 2014 | 4340 vizualizari

 

Primul pastrav din acest sezon... :)

 

INGREDIENTE

  • un pastrav la aprox 800g
  • o ceapa
  • o rosie
  • un ardei
  • sare
  • piper
  • margarina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav fript cu legume...:

Se taie in doua patravul,se pune la fript intr-o tigaie cu teflon...la foc mic...


Legumele se taie felii...(vezi foto) si se pun la fript cu foarte putina margarina...


Cind pastravul este gata si legumele rumenite...se pun in farfurie,se condimenteaza dupa gust cu sare si piper...


Se preteaza un vin bun la aceasta reteta... normal unul alb...eu nu am avut si am incercat cu rosu... merge! :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav fript cu legume..." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

laura_n 1

05.04.2014, 17:38

superbe pozele! biig like

Rocsi 1

05.04.2014, 20:09

Fain!

merisor 1

06.04.2014, 11:03

Big LIKE!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav rosu cu sos de lamaie si sparanghel