Plachie cu peste... :)

de rock46hunt in Peste, 23 Mar 2014 | 4586 vizualizari

 

Imi place pestele... :)

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti la aprox 300g/buc
  • 4 cepe normale
  • 2 rosii
  • 3-4 catei de usturoi
  • piper
  • sare
  • ulei
  • malai
  • patrunjel verde
  • apa
  • vin
  • bulion
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie cu peste... :):

De preferat este sa capturezi pestii...direct din apa... :) dupa care ii faci fileuri...


Fileurile se prajesc in putin ulei la foc mic.


Ceapa,ustoriul si rosiile se taie felii,respectiv cubulete si se calesc cu putina apa la foc mic.


Se prepara un sos din aprox 2 linguri de bulion,250ml apa,50ml vin alb si 50ml ulei,in care se adauca sare si piper dupa gust si se toarna peste ceapa,usturoi si rosii. Se lasa sa dea in clocot si se opreste focul.


Intre timp se prepara mamaliga...


Fileurile prajite se pun intr-un vas (platou) de preferat ...si se pune peste amestecul de legume si sos.Se adauga si patrunjelul verde taiat marunt... Se lasa aprox 15 min dupa care se poate servi alaturi de mamaliga facuta bine si de un vin alb demisec... Pofta buna! :)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie cu peste... :)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

-Licurici- 1

26.06.2015, 15:23

arata asa de bine!!

Ksenya 1

21.02.2016, 13:56

pestele prins de tine ?! ce prezentare

Rahela Velicu 1

05.01.2017, 01:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

8600 puncte

RODIMUR

8000 puncte

Constelatialeu

7270 puncte

mirela0911

6410 puncte

gaby_gabytza

5600 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de porc cu zeama de varza
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu carne de pui in sos de rosii si ardei

pe 15.02 la 19:41

Clătite Choco Kebab

de RODIMUR 5

pe 15.02 la 19:33

Tocana de cartofi cu scarita de porc afumata

de Adi 4

pe 15.02 la 19:16

Snitel sarbesc cu Kajmak / Karađorđeva Steak

pe 15.02 la 18:21

RETETA RECOMANDATA
Biban de mare la cuptor(2)