File de stiuca,fara piele,fara os ,fript cu garnitura de cartofi nature,patrunjel verde si lamaie

de rock46hunt in Peste, 4 Noi 2010 | 9787 vizualizari

 

O cina usoara....

 

INGREDIENTE

  • 2 stiuci
  • 14 cartofi mici
  • patrunjel verde...citeva fire
  • 1 lamaie
  • sare
  • unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de stiuca,fara piele,fara os ,fript cu garnitura de cartofi nature,patrunjel verde si lamaie:

Se prind 2 stiuci,dupa care se fileteaza si se scoate pielea.Dupa ce a fost indepartata pielea,se separa partea dorsala de partea abdominala (vezi foto).Partea abdominala si coditele nu au oase.Partile dorsale se pot folosi ptr chiftelute.


Partile abdominale se taie in jumatate,se spala alaturi de codite si se lasa la scurs dupa care se sterg cu un servet.Intre timp se pun cartofii la fiert.


Se pune o tigaie la incins la foc mic,in care se pune putin unt (o lingurita) dupa care se pun bucatile de peste si se frig pe ambele parti.


Pestele fript se aseaza in farfurie,alaturi de cartofii nature si se presara patrunjel verde,sare dupa gust si lamaie.


Alaturi trebuie sa aveti un pahar de vin alb....sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "File de stiuca,fara piele,fara os ,fript cu garnitura de cartofi nature,patrunjel verde si lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

diaconta 1

05.11.2010, 21:56

pai cred si eu ca nu te poti concentra asupra discutiei poti sa te umfli-n pene de mandrie bravo Marius

rock46hunt 1

05.11.2010, 22:03

diaconta 1

05.11.2010, 22:15

buna berea dupa jumarile Corinei

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Panna cotta cu aroma de lavanda
  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasta de peste pe pat de ardei copti