Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Dupa cum bine stiti si voi ca astazi a fost dezlegare la peste si am preparat si eu ceva adecvat.
Se prepara marinata si se introduce somonul in ea si se da la frigider.Acum se prepara salata:cele doua tipuri de salata se spala bine si se tamponeaza cu hartie prosop,dupa care se va taia sau rupe dupa preferinta dar nu prea mici si se pun intr-un castron la fel si cu avocado pe care il curatam de coaja si ii scoatam si samburele iar miezul se taie cuburi adaugandu-se peste salata.
Tonul se scoate din cutie pe care il scurgem bine de apa si se adauga peste salata in castron.Intr-un bol se face vinegreta si se adauga la salata.Incingem tigaia se adauga uleiul si se pune somonul la prajit dupa ce l-am scos din marinata si l-am tamponat bine cu hartia prosop.Dupa ce a fost prajit pe ambele parti la sfarsit se adauga o lingura din marinata.
Somonul se serveste alaturi de salata cu ton.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult