Macrou a la grec

de LicutaMarin in Peste, 12 Iun 2011 | 7194 vizualizari

 

Ce ziceti de un peste la cuptor?...BUN! ...Nu?

 

INGREDIENTE

  • 4 macrouri
  • 5-6 catei de usturoi
  • 50-100 ml ulei
  • 200 ml vin alb
  • 200 ml suc de rosii
  • 2-3 rosii mici
  • 5-6 foi de dafin
  • cateva boabe de piper
  • cimbru
  • sare
  • o lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou a la grec:

1. Pestele se curata, se spala si se da cu sare.

2. Se ia o tava, se aseaza pestele si se toarna uleiul peste el. Apoi usturoiul taiat marunt, rosiile taiate, se presara cimbru, se adauga foile de dafin, boabele de piper, vinul si la urma sucul de rosii.


3. Se da tava la cuptor pentru 45 minute. Se scoate din sfert in sfert de ora, se ia zeama din tava si se toarna usor cu lingura peste peste.


4. Cand se serveste se stropeste cu zeama de lamaie.

Se poate servi cu garnitura de orez, piure, etc. Noi am servit cu mamaliguta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

RuxyRux 1

23.06.2011, 22:17

Vaaai ce bine arata

horia 1

06.07.2011, 22:03

sunt sigur ca este cu adevarat un deliciu.voi incerca si eu sa fac asa ceva,mai ales ca macroul (proaspat) este pestele meu preferat.iti multumesc ptr. comentariu!

kitty_prettysweet 1

15.06.2012, 08:14

la cate grade ai pus pestele in cuptor? Arata delicios!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole boabe
  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor