vanilla

1

Bucataras
incepator

arad

Bucataras din 29.06.2010

RETETE27
PRIETENI16
Retete / Aperitive / Garnituri

Empanadillas de atun

In Aperitive / Garnituri la 7 Ian 2011

se toarna faina intr-un bol, si se face un vulcan. Se toarna vinul, uleiul de masline, sarea si bicarbonatul, Se framanta bine si se formeaza o bila de aluat. Se lasa la dospit circa 30 min. Pentru umblutura se amesteca tonul, cu rosii se oul, pana se face o pasta moale. Se intinde aluatul...

Huevos Rellenos de sardinas

In Aperitive / Garnituri la 7 Ian 2011

se fierb ouale , se decojesc, se taie in jumatati si se indeparteaza galbenusul! Sardinele si doua galbenusuri, impreuna cu condimentele se paseaza cu blenderul.Pentru a umple jumatatile de ou, se foloseste o punga de ornat!

Bocaditos de Platano

In Aperitive / Garnituri la 7 Ian 2011

Se descojesc bananele si se taie in bucatele de aproximativ 4 cm lungime. se indeparteaza crusta bacon-ului si se invelesc cu el bucatelele de banane. Se fixeaza cu jumatati de scobitoare. Se incinge putin ulei intr-o tigaie si se prajesc bocaditos de platano pana ce devin aurii!!! 

Tarta de primavara

In Aperitive / Garnituri la 30 Iun 2010

Aluatul: Se freaca branza, cu untul, sarea si oul, pana devine moale, se adauga apoi faina framantand aluatul tot timpul. Se impacheteaza in folie de plastic si se lasa la rece 45 de minute. Umplutura: Se desface brocoli buchetele, se toaca ceapa, macroul, si ardeiul in bucatele...

Covrigei

In Aperitive / Garnituri la 29 Iun 2010

Se freaca bine smantana,margarina si untura - like there is not tomorow - si apoi se adauga jumatate din faina. Se face o maia din drojdie, lapte si sare si se adauga peste aluat. Se mai pune si galbenusul si se framanta bine. Va rezulta un aluat relativ moale.Se adauga apoi restul de faina si se...

Spring Rolls

In Aperitive / Garnituri la 29 Iun 2010

Se taie dovlecelul si morcovul julien si se pun la calit in putin unt topit. Intre timp se taie tot julien si ciupercutele si se pun si se ele la calit. Cand legumele sunt bine facute se pun si restul legumelor. Se mai lasa pe foc mic 4-5 min. Iar apoi se pune si pieptul de pui fiert. Se...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Tu eşti pe jumătate german şi pe jumătate român,vrei să faci totul perfect dar laşi pe mâine…

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]