Huevos Rellenos de sardinas

de vanilla in Aperitive / Garnituri, 7 Ian 2011 | 1916 vizualizari

 

adica oua umplute!
mult mai light decat varianta clasica si mult mai gustoase!!!!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 conserva de sardine in ulei
  • sare, piper
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Huevos Rellenos de sardinas:

se fierb ouale , se decojesc, se taie in jumatati si se indeparteaza galbenusul!


Sardinele si doua galbenusuri, impreuna cu condimentele se paseaza cu blenderul.Pentru a umple jumatatile de ou, se foloseste o punga de ornat!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Huevos Rellenos de sardinas" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

zaharia_mihaela2005 1

08.01.2011, 00:46

gustoase

RuxyRux 1

09.01.2011, 09:57

Buuune de tot!!!

Bya Ralu 1

22.08.2012, 20:45

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ratuste din oua si branza pe valuri de maioneza