Cosulete cu rosii

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2011 | 3761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1pachet aluat de foietaj
  • 300-400 g rosii cherry
  • 2linguri ulei de masline
  • 2crengute de busuioc verde
  • 50g cascaval
  • sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu rosii:

Rosiile spalate,taiate in sferturi daca sunt mari,se pun intr-un bol,se amesteca cu busuiocul taiat marunt,sare si ulei;aluatul taiat in patrate,se pune pe fiecare forma de briose,se inteapa cu furculita apoi se pun cate 2-3bucati de rosii si se da la cuptor 5-6min,se scoate tava,se pune cascaval ras sau cubulete si se mai tin la cuptor cateva minute,pana se topeste cascavalul;se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Briose cu cascaval Delaco