Bretzel

de micki in Aperitive / Garnituri, 17 Dec 2009 | 4791 vizualizari

 

Sunt acei covrigi care ii mancam in pauza mare la scoala.:)
Super bine....mi-am adus aminte de copilarie...

 

INGREDIENTE

  • Ingrendiente pentru circa 10 bretzel: 500 gr faina 50 gr unt 270 ml apa calduta 25 gr drojdie proaspata 10 gr sare 10 gr zahar 3 lingurite de bicarbonat un ou pt uns mac,sare mare,susan,etc
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bretzel:

Se topeste drojdia si zaharul in 100 ml apa calduta.Se lasa la dospit pana se formeaza o spuma densa deasupra.Se cerne faina ,se adauga untul topit si racit,sarea (topita in 50 ml apa calduta),apoi se toarna si drojdia....se framanta un aluat elastic si fin.


Dupa ce a crescut acest aluat(circa o ora),se formeaza bretzel-urile dupa cum se vede in imagini.
Dupa ce s-au modelat se lasa la crescut circa 15 minute...
Intre timp se pune o oala cu apa la fiert,cand incepe sa fiarba apa se adauga cele 3 lingurite de bicarbonat,apoi se fierbe fiecare bretzel cate 30 secunde pe fiecare parte
dupa ce s-au fiert toti se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt,se ung cu oul batut , se presoara macul din abundenta,si se dau la cuptor la 200 grade pentru circa 20 minute.
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bretzel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

micki 1

18.12.2009, 02:19

Multumesc pt furculite

micki 1

18.12.2009, 02:20

Liana sunt buni cu iautr,dar si asa simpli sunt super....cred ca merg bine si cu bere!

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 14:20

foarte reusiti

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10688 puncte

 Merisor

9730 puncte

Rocsi

5870 puncte

RODIMUR

5393 puncte

mirela0911

5292 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de pangasius