Tarta de primavara

de vanilla in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2010 | 2360 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru blat
  • 150 gr unt
  • 150 gr branza semi-grasa de vaci
  • 1 ou
  • 300 gr de faina
  • sare
  • Umplutura:
  • 1 ardei rosu
  • 75 gr masline feliate
  • 250 gr brocolli fiert
  • 2 morcovi fierti taiati bucatele
  • 150 gr macrou dezosat afumat(sau orice alt timp de peste afumat)
  • 250 gr branza
  • o ceapa mica
  • 5 oua
  • 150 gr cascaval(optional)
  • 1 praf de sare,
  • piper,
  • praf de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de primavara:

Aluatul:


Se freaca branza, cu untul, sarea si oul, pana devine moale, se adauga apoi faina framantand aluatul tot timpul. Se impacheteaza in folie de plastic si se lasa la rece 45 de minute.


Umplutura:


Se desface brocoli buchetele, se toaca ceapa, macroul, si ardeiul in bucatele mici. Se spumeaza branza cu ouale si se amesteca cu legumele si pestele. Brocoli se da insa deoparte.


Dupa 45 de minute, se scoate aluatul de la rece si se intinde intr-o tava unsa in prealabil cu unt. Deasupra se pun buchetele de brocolii, iar peste se pune amestecul de oua, branza, peste si legume. Se coace in cuptorul preincalzit, treapta 2, timp de 45 de minute-o ora.


Se serveste calda cu cascaval ras deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

nadina73 1

17.07.2010, 17:41

5 furcu

Julie 1

18.07.2010, 20:11

si de la mine tot5 furci!

Ligia Bxl 1

03.01.2011, 15:44

DAAA CHIAR CA VREAU SA VINA PRIMAVARA

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza sarata