Rulada de pui cu legume

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2014 | 2934 vizualizari

 

Usoara , gustoasa si simpla

 

INGREDIENTE

  • -o bucata piept pui dezosat
  • -un dovlecel mic
  • -un morcov
  • -o jumate ardei rosu
  • -100 gr cascaval
  • -sare
  • -piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu legume:

Carnea trebuie sa fie o bucata mare si frumoasa .


O intindem pe un fund de lemn si o taiem astfel incat sa o putem bate .


O batem bine ca si pentru snitele , o condimentam cu sare si piper si o punem la frigider pentru 20 minute.


In acest timp curatam legumele si le feliem , taiem si cascavalul betisoare mai subtiri .


Carnea batuta din frigider o asezam pe un fund de lemn si punem pe ea legumele si cascavalul , presaram putina sare si piper si rulam .


Va trebui sa legam rulada ca in timpul coacerii sa nu se desfaca . Asa ca avem nevoie de un fir de ata de bumbac mai groasa (exista in magazine ata pentru preparate culinare , dar este buna si alt tip de ata ) .


Dam rulada la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30 minute . Trebuie sa se rumeneasca usor deasupra.


Se lasa la racit , se felieaza si se serveste ca si aperitiv .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

botcrina 1

30.04.2014, 14:37

Satisfyyourcravings 1

30.04.2014, 14:52

N-am mai mancat demult!

JulyCris 1

30.04.2014, 17:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui