Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere

de burdulea56 in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2010 | 5556 vizualizari

 

Am avut nevoie de ceva rapid, am folosit aluat de foitaj pe care il aveam in congelator si am trecut la treaba.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foitaj Linco.
  • Pt umplutura:
  • 400 g salam afumat,
  • 1 ou,
  • sare,
  • piper,
  • 2 lingurite oregano,
  • 1 lingurita enibahar,
  • mac.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere:

Pana se decongeleaza aluatul, putem prepara umplutura. Salamul se razuie pe razatoarea cu gauri mari, se condimenteaza cu piper, sare, oregano, enibahar, adaugam oul, amestecam totul bine, lasam deoparte.
Se lasa aluatul la decongelat, se desface, se intinde pe masa sau planseta, se aseaza umplutura, se ruleaza si se taie. Se fac cateva suluri din aceasta cantitate de aluat, si fiecare sul se taie in 4, se ung bucatile obtinute cu apa, se presara sare si mac. Asezam rulourile in tava tapetata cu hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit, 30-35 minute la foc potrivit pana se rumenesc. Sunt foarte gustoase si merg langa vin sau bere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

mihaelar63 1

10.03.2010, 08:21

solutie salvatoare ,ar trebui sa fie unul din produsele care ar trebui sa le avem in congelator in caz de forta majora

burdulea56 1

16.04.2010, 21:42

asa e mihaelar63, eu am mereu rezerve, fac ori cu gem ori cu mezeluri, cu branza, urda, varza, etc....

adry88 1

20.05.2011, 11:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu branza