Tortila

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 19 Sep 2010 | 4000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 carnati de plescoi
  • 6 oua
  • sare
  • piper
  • boia dulce/iute
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortila:

Taiem cartofii cubulete mici, carnatii rondele, ceapa o tocam marunt.


Intr-o tigaie punem putin ulei in care vom prajii carnatii, peste care vom pune si cartofii si ii lasam sa se prajeasca la foc mic cu capacul pus.


Intre timp intr-o alta tigaie calim ceapa.


Dupa ce s-au prajit carnatii punem si ceapa peste si ouale batute bine su sare, piper si boia.


Apoi cu ajutorul unui capac rastorni omleta, o intorci invers si prajesti la foc mediu, dac este nevoie se repta operatia de 2-3 ori pana se rumeneste frumos.


Deasupra asezonam cu verdeata.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortila" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

La Ancuta 1

19.09.2010, 17:09

Foarte buna. Am facut si eu si am pus si niste ardei.

nadina73 1

19.09.2010, 22:05

si eu facem schimb danuta?

Dana Cristea - pusikmea 1

19.09.2010, 22:20

cori merge merge, eu am facut-o ieri, postavaru chiar ar fi mers si niste ardeinadina facem facem

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci marinate(salata)