Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Taiem cartofii cubulete mici, carnatii rondele, ceapa o tocam marunt.
Intr-o tigaie punem putin ulei in care vom prajii carnatii, peste care vom pune si cartofii si ii lasam sa se prajeasca la foc mic cu capacul pus.
Intre timp intr-o alta tigaie calim ceapa.
Dupa ce s-au prajit carnatii punem si ceapa peste si ouale batute bine su sare, piper si boia.
Apoi cu ajutorul unui capac rastorni omleta, o intorci invers si prajesti la foc mediu, dac este nevoie se repta operatia de 2-3 ori pana se rumeneste frumos.
Deasupra asezonam cu verdeata.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult