Tortila

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 19 Sep 2010 | 8076 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 carnati de plescoi
  • 6 oua
  • sare
  • piper
  • boia dulce/iute
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortila:

Taiem cartofii cubulete mici, carnatii rondele, ceapa o tocam marunt.

Intr-o tigaie punem putin ulei in care vom prajii carnatii, peste care vom pune si cartofii si ii lasam sa se prajeasca la foc mic cu capacul pus.

Intre timp intr-o alta tigaie calim ceapa.

Dupa ce s-au prajit carnatii punem si ceapa peste si ouale batute bine su sare, piper si boia.

Apoi cu ajutorul unui capac rastorni omleta, o intorci invers si prajesti la foc mediu, dac este nevoie se repta operatia de 2-3 ori pana se rumeneste frumos.

Deasupra asezonam cu verdeata.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortila" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

La Ancuta 1

19.09.2010, 17:09

Foarte buna. Am facut si eu si am pus si niste ardei.

nadina73 1

19.09.2010, 22:05

si eu facem schimb danuta?

Dana Cristea - pusikmea 1

19.09.2010, 22:20

cori merge merge, eu am facut-o ieri, postavaru chiar ar fi mers si niste ardeinadina facem facem

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mix grill