Spring Rolls

de vanilla in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2010 | 4217 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura de ceapa verde
  • 2 morcovi 
  • 5 ciuperci champignion mari
  • 1 dovlecel zuchini
  • 100 gr mazare bobi prefiarta
  • 2 ardei rosii
  • 150 gr piept de pui taiat juliene si fiert bine
  • 1 pachet aluat foi de placinta
  • 2 galbenusuri
  • sare,
  • piper,
  • nucsoara
  • Pentru sosul tzatziki:
  • 1 castravete mare dat prin razatoare
  • 1 catel de usturoi tocat
  • sare,
  • piper
  • 150 gr iaurt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spring Rolls:

Se taie dovlecelul si morcovul julien si se pun la calit in putin unt topit. Intre timp se taie tot julien si ciupercutele si se pun si se ele la calit. Cand legumele sunt bine facute se pun si restul legumelor. Se mai lasa pe foc mic 4-5 min. Iar apoi se pune si pieptul de pui fiert. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara si se scurge bine de surplusul de unt topit, si zeama lasata de legume.


Se bat bine - bine ouale(you know the rule...like there`s no tomorow) si se ung marginile foii de aluat. Eu am impartit o foaie de aluat in 4, altfel, imi ieseau prea mari...


Am pus umplutura si am procedat la fel ca la sarmale, doar ca mereu am uns marginile cu galbenus de ou ca sa nu se dezlipeasca. Deasupra am mai uns putin cu ou.(foarte putin... doar pentru culoare)


Le-am prajit pana au primit culoare in ulei incins(daca uleiul este bine incins mai mult de 2 min nici nu trebuie).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spring Rolls" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

RuxyRux 1

17.04.2011, 15:21

Uite ca imi plac foarte tare si-mi place si mai tare ca romanii nostrii sunt buni la limba engleza...asa ca avem cu ce ne mandri

Cris2711 1

17.04.2011, 15:22

fetele

gaby_duceag 1

17.04.2011, 15:23

Uite cum a atras vizitatori la reteta
ia sa-mi trag un cont fals sa ma critic oleaca pe la retetele mele ))))))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu ciuperci