Chiftelute de carne cu maioneza si ceapa

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2015 | 2406 vizualizari

 

Ce-mi plac......

 

INGREDIENTE

  • 350 g carne tocata amestec porc vitel
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou
  • 3 felii de paine
  • 1 legatura verdeata
  • sare,piper
  • 4 cepe esalota
  • 1 lingura otet
  • 4 linguri de maioneza
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de carne cu maioneza si ceapa:

Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. La fel si verdeata.


Painea se imoaie in apa si se stoarce bine.


Intr-un castron se amesteca toate ingredientele.


Se condimenteaza.


Cu mainile trecute prin apa rece se formeaza chiftelute mici.


Se prajesc in ulei incins la foc potrivit.


Cand sunt rumenite se scot pe hartie absorbanta.


Ceapa esalota o taiem julien.


Punem un vas cu apa la fiert, adaugam otetul, sare si piper.


Cand apa fierbe punem ceapa si o lasam 2-3 minute. Se scoate ceapa si se lasa la racit.


Cand toate preparatele s-au racit amestecam bilutele de carne cu ceapa si cu maioneza.


Dam la rece pentru cel putin 2 ore.


Pofta Buna!


TIPS-URI

1

treceti mainile prin apa rece cand faceti chiftelutele

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de carne cu maioneza si ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 33 %
899.99 lei
599.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bunica 1

02.06.2015, 17:42

Cat de bune sunt!

Rocsi 1

02.06.2015, 19:45

Ce bune sunt, eu stiu

Andra_Constantinescu 1

02.06.2015, 19:49

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de dovlecei cu taitei lati
  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti!