publicat la 17.04.2023
publicat la 11.02.2022
publicat la 09.02.2022
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Macrou prajit
Pestele ( al meu era curatat de la pescarie )se spala si se curata de oase ,se portioneaza si se aseaja pe farfurie se condimenteaza cu sare si piper ,se pune intr-un vas faina de malai se trece pestele presand bine pe ambele parti,se prajeste in ulei fierbinte pana se rumeneste foarte...
Cous-cous cu somon
Cous-cous-ul se pune in supa si o lingurita de curry intr-un castron si se acopera cu supa fierbinte, dupa ce se umfla se scoate din supa amesteca cu o lingura de ulei de masline. Intr-un vas se amesteca 2 linguri de masline, cu o lingura de vin alb,1 lingura de zeama de lamaie, caperi taiati...
Peste cu sos de rosii cherry.
Pentru inceput se pune o tigaie pe foc cu ulei si cand se incalzeste bine se pune si usturoiul ,se adauga si pestele si se acopera cu un capac,din cand in cand se intoarce pe o parte si pe alta.Se adauga caperi si maslinele ,sucul de rosii si se lasa in continuoare la foc potrivit pentru 15 -20...