Tort trei ciocolate

de luminitzaschiau in Torturi, 28 Mar 2015 | 4248 vizualizari

 

Cel mai refinat desert:)

 

INGREDIENTE

  • Crema ciocolata alba:
  • -300 g ciocolata alba
  • -400 ml frisca
  • -100 ml apa
  • -10 g gelatina alimentara
  • Crema ciocolata cu lapte:
  • -300 g ciocolata cu lapte
  • -400 ml frisca lichida
  • -100 ml apa
  • -10 g gelatina alimentara
  • Crema ciocolata neagra:
  • -300 g ciocolata neagra (minim 75% cacao)
  • -400 ml frisca lichida
  • -100 ml apa
  • -10 g gelatina alimentara
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort trei ciocolate:

Incepem pregatirea pentru stratul de ciocolata alba. Punem frisca lichida pe foc si adaugam ciocolata alba cand incepe sa fiarba. Gelatina o amestecam cu cei 100 ml apa si adaugam in compozitia de pe foc , amestecam bine si luam compozitia de pe foc. Se toarna compozitia in forma de tort cu pereti detasabili si se pune la rece minim 3 ore.

Dupa cele 3 ore de asteptare incepem pregatirea stratului de ciocolata cu lapte. Urmam aceiasi pasi ca si la stratul de ciocolata alba si punem pe urma compozitia la rece 3 ore.

Ultimul strat de ciocolata se face la fel ca si celelalte 2 doar ca la rece ar fi de preferat sa stea mult mai mult de 3 ore (daca este posibil peste noapte).

Va doresc pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Ciocolata ar trebui sa fie de calitate pentru ca rezultatul sa fie cel asteptat.

RETETA IN IMAGINI

Tort trei ciocolate-0
Tort trei ciocolate-1

COMENTARII (11)

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

29.03.2015, 12:07

super torul

Rocsi

Rocsi 1

29.03.2015, 12:37

Carmen

Carmen 1

29.03.2015, 17:06

perfect

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!