Aparat Fackelmann de taiat cartofi

Postat de Bucataras in Ustensile de bucatarie pe 14 Mar 2010, 14:25

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

L-am gasita la oferta in real, circa 17 lei, iar azi l-am testat. La prinz am pregatit pui de la Transavia la punga Knorr, cu garnitura de cartofi prajiti si salata de varza alba.

Imi plac produsele Fackelmann, avind in dotarea bucatariei o razatoare foarte solida de la ei, o ustensila de taiat cartofi cu protectie pentru miini (e din plastic, e ok), dar si una pentru scos cotorul merelor.

Am curatat deci cartofii si i-am taiat foarte rapid cu ajutorul aparatului. Acesta are doua site-cutit, recomandabil fiind sa o folositi pe cea mai mica.

Ca sfat, daca apasati cu mina dreapta dispozitivul de taiere, pe stinga tineti-o pavaza in dreptul iesirii cartofilor pentru ca exista riscul sa sara ca niste sageti (prima serie mi-au sarit din farfurie :)) ). Astfel, am taiat cei 7 cartofi curatati in mai putin de 20 de secunde.

Se spala usor apoi, nu-i o problema.

PS. azi am jucat rolul invitatului in rubrica lui Papa Bun

Comentarii (12)

12.02.2011, 09:21

aa

14.05.2011, 07:19

deci taie sau nu acceptabil sau care taie ?

21.06.2011, 12:36

Am si eu asa ceva de ani de zile , dar nu l-am folosit decat 1-2 dati ... parca tot cutitul face ce vreau eu ...

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04