Bucatarasi din toate tarile, uniti-va!

Postat de Cristi Roman in Cu de toate pe 9 Noi 2013, 14:29

Articol pe placul a 14 bucatarasi
comenteaza

Unii dintre voi stiti ca am pornit, impreuna cu Andreea (Andie's Veggies) si Dana (Prajiturici&Alte Dulciuri), o campanie denumita "10.000 pentru copii" prin care am invitat toata blogosfera culinara romaneasca sa sprijine si sa contribuie, dupa posibilitati, la strangerea sumei de 10.000 de lei, pana pe 15 decembrie, bani ce vor fi distribuiti in trei locuri din tara unde se afla copii ce au nevoie de ajutor: in Calarasi, in Braila si in Iasi.

A trecut deja o saptamana din acest proiect, mai sunt cam cinci, si e mare, mare nevoie de voi. Stiu, va rog sa ma credeti, cum este sa vrei sa donezi dar sa nu (mai) poti insa la fel de bine cred ca uneori (poate chiar mereu) gasim, totusi, intr-o luna de zile, cum sa dam de la noi 10, 20, 50, 100 sau poate mai multi lei, pentru a ajuta pe cineva. E mare nevoie de voi, nu doar sa popularizati mesajul, dar sa si donati.

Banii se doneaza Fundatiei PACT - care are contracte scrise atat cu mine, cat si cu Andreea, care sa angajeaza nu numai sa doneze intreaga suma colectata in cele trei locuri, dar si sa faca proiecte pe termen mediu/lung pentru acest copii. De aceea am si apelat la o fundatie, nu strangem bani doar sa luam ciocolata pentru copii, strangem bani in mod inteligent si creativ, sperand sa ajutam la formarea unor pasi din viitorul acestor copii.

Aveti incredere in mine cand va vorbesc de acest mesaj si am sa va rog sa va ganditi daca puteti, in mod real, sa puneti deoparte in aceste saptamani niste bani, oricat aveti, de la 10 lei pana la cat este posibil.

In medie, daca doar 100 de bucatarasi sau oameni ce citesc bucataras.ro ar pune deoparte 100 de lei in aceasta luna (nu e o suma mica, dar nu e nici uriasa) atunci am strange suma si am putea porni proiectele creative pentru copii defavorizati. Sau daca am fi 200 care sa donam cate 50 de lei, sau 1000 cate doar 10 lei.

Puteti dona astfel:

1) prin transfer bancar in contul RO12BPOS70606197144RON10, deschis la Bancpost SA- Sucursala Universitate (Fundatia PACT);

2) plata direct cu cardul, FARA COMISION, in lei, euro sau dolari AICI (gasiti jos un formular de plata).

Foarte important:

Cand faceti donatia specificati la detaliile tranzactiei (sau puneti dupa nume, in cazul platii cu cardul) "Proiect 10.000" sau "Proiect 10.000 Anonim" (daca vreti sa ramaneti anonimi). Toti donatorii vor fi contorizati si sumele vor fi adunate intr-o pagina speciala, pe care o puteti vedea deja AICI. Am sa public numele fiecaruia si al blogului fiecaruia - daca doriti sa va apara numele, firesc, daca nu, veti aparea sub denumirea "Anonim 02/03/etc" si va voi comunica in privat indicativul vostru, ca sa stiti ca banii au intrat si sunt contorizati.

Prieteni bucatarasi, nu trebuie acum, nu trebuie azi sau maine, dar ganditi-va cum puteti dona o suma pana pe 15 decembrie, ca sa facem Sarbatori mai frumoase pentru acesti copii!

Poate si partenerii comerciali ai siteului Bucataras.ro (si nu sunt putini, din fericire) pot ajuta cu donatii. Trebuie sa poata ;). Voi mentiona numele lor pe pagina de donatii amintita.

Va multumim mult!

 

Comentarii (5)

Rux

24.11.2013, 01:08

Ce frumos Cristi...asta inseamna sa fii OM! Multa bafta in realizarea acestui proiect minunat, de suflet

29.11.2013, 15:13

Am ajuns in sfarsit la bancomat, poate mai ajung si in decembrie

30.11.2013, 11:09

Multumim, Merisor!

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21