Cel mai simpatic juriu pentru Reteta anului 2014

Postat de Bucataras in Concurs pe 17 Feb 2015, 08:50

Articol pe placul a 38 bucatarasi
comenteaza

Dragilor, nu mai este mult pina intram in vaza finala a concursului: jurizarea. Iata mai jos elementele cheie ale acestei etape, cu mentiunea ca spre deosebire de anii din urma, cind fiecare jurat era liber sa aleaga dupa cum dorea, acum am introdus, la sugestia Sylviei, 4 criterii comune de jurizare.

Componenta juriului:

Chef Alex "The Teacher" Cirtu

http://www.bucataras.ro/articole/interviurile-bucataras-alex-the-teacher-jurat-in-reteta-anului-2014-68495.html

Chef Sylvia Boutiere

http://www.bucataras.ro/articole/interviurile-bucataras-sylvia-60430.html

Bloggerita simpatica Gaby Duceag

http://www.bucataras.ro/articole/interviurile-bucataras-ro-gaby_d-8111.html

Bloggerita talentata Miha Simiuc

http://www.bucataras.ro/articole/bucataras-sustine-blogosfera-culinara-miha-862.html

Insusi Bucataras 

Criteriile jurizarii (note de la 1-10) per reteta:


- calitatea fotografiei
- complexitatea retetei
- claritatea descrierii modului de preparare
- originalitate

Faza jurizarii, stabilirea cistigatorilor: 23.02. – 28.02.2015

Jurizarea va fi efectuata de un juriu. Fiecare membru al juriului va face un top 10 al sau pentru fiecare categorie de concurs. Retetele din fiecare top 10 al juriului vor primi puncte astfel:

Locul 1 – 10 puncte

Locul 2 – 9 puncte

Locul 3 – 8 puncte

Locul 4 – 7 puncte

Locul 5 – 6 puncte

Locul 6 – 5 puncte

Locul 7 – 4 puncte

Locul 8 – 3 puncte

Locul 9 – 2 puncte

Locul 10 – 1 punct

Pe fiecare categorie si pe fiecare reteta se vor aduna punctele obtinute de la membrii juriului si se vor face clasamentele in functie de aceste puncte. Reteta cu cel mai mare numar de puncte va fi desemnata castigatoarea categoriei.

La egalitate de puncte, va castiga reteta cu numar mai mare de voturi obtinute in faza de votare.

Marele premiu si incoronarea cu titlul de Reteta anului 2014 vor fi acordate retetei cu cele mai multe puncte din cele 4 clasamente. Premiul de pe categoria acesteia va reveni celei de-a doua clasate in top 10 al categoriei.

Comentarii (20)

24.02.2015, 11:13

25.02.2015, 11:04

Oameni frumosi si talentati si de o parte si de cealalta! Succes tuturor!

01.03.2015, 20:13

Simpatici si...drastici...

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D