Cheesecake raw pentru Luna Indragostitilor, pregatit de Ligia Pop la blenderul Oster Versa

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 23 Feb 2016, 12:14

Articol pe placul a 15 bucatarasi
comenteaza

De Dragobete incercati acest cheesecake raw cu lamaie, care nu este doar extrem de sanatos, dar este si foarte gustos.

Ligia Pop la preparat cu ajutorul blenderului Oster Versa si spune despre acest desert:

"Aroma exotica a prajiturii va va purta gandul la cele mai frumoase momente romantice petrecute alaturi de persoana iubita!"

Ingrediente:

Cheesecake

• apa filtrata - 200 ml

• lamaie bio - 100 g buc.

• indulcitor natural raw - 2 linguri

• vanilie pudra - 10 g

• psyllium – 3-4 linguri

• caju raw – 250 g

Glazura

• merisoare fara zahar, indulcite cu suc de mere – 200 g

• apa filtrata – 200 ml 

• caju - 50 g

• psyllium – 1 lingurita

Mod de preparare:

• toate ingredientele pentru cheesecake se adauga in blenderul performant Oster Versa

• se mixeaza pana cand nucile de caju devin pasta, insa mai au bucatele marunte de caju

• compozitia se pune in formele preferate si se lasa la congelator pentru 30 min – 1 ora

• pentru glazura, se adauga toate ingredientele pentru glazura in blenderul performant Oster Versa si se mixeaza pana cand devine precum smantana

• dupa 30 min – 1 ora de stat la congelator, cheesecake-ul se scoate si se orneaza cu glazura, fulgii de cocos, capsuni si frunzulite de capsuni. Aici insa puteti sa va folositi imaginatia si sa ornati cu ce ingrediente preferati. 

Comentarii (5)

23.02.2016, 18:44

23.02.2016, 18:44

24.02.2016, 07:55

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55