Cresterea imunitatii

Postat de Sidy in Alimente pe 15 Iul 2014, 08:13

Articol pe placul a 13 bucatarasi
comenteaza

Reteta de mai jos are un timp de preparate minim, dar beneficiile asupra organismului sunt maxime.

Ingrediente :

1 lamaie

1-2 catei de usturoi

1/8 lingurita de piper rosu

1 lingura de miere

Mod de preparare :

Se taie lamaia in doua si se stoarce sucul de lamaie dintr-una din jumatati.

Coaja ramasa o pastram.

Pisam usturoiul si il lasam sa stea asa timp de 10 minute. Apoi il adaugam in zeama de lamaie, impreuna cu piperul rosu.

 Adaugam si mierea si amestecam toate ingredientele foarte bine .

Punem sucul obtinut in coaja de lamaie ramasa  si consumam  cu pulpa cu tot .

PULPA de CATINA cu MIERE

Se adauga ingredientele in proportii egale:

- miere de salcam

- tinctura de propolis

- polen crud

- sirop de catina

Mod de preparare :

Toate ingredientele le amestecam cu grija pina se omogenizeaza.Se ia in fiecare dimineata cate o lingura, pe stomacul gol.


CURA cu PROPOLIS

Unul dintre cele mai bune tratamente naturiste pentru intarirea sistemului imunitar este cel cu propolis.

Cura cu propolis este destinata persoanelor care au un sistem imunitar slabit. Tratamentul se bazeaza pe administrarea corecta a tincturii de propolis. Aceasta trebuie administrata de doua doua ori pe zi – dimineata, pe stomacul gol, precum si seara, inainte de culcare, astfel:

- cate 10-15 picaturi – in cazul copiilor;

- cate 30-50 de picaturi – in cazul adultilor.

Cea mai simpla modalitate de adminstrare a tincturii este cu paine sau miere de albine. Timp de jumatate de ora dupa ce ai luat tinctura de propolis nu trebuie sa mananci nimic. Acest tratament naturist pentru cresterea imunitatii trebuie administrat vreme de 10 zile consecutive, apoi se face o pauza de alte 10 zile, dupa care se repeta tratamentul pana in momentul in care efectele sale devin vizibile.

Comentarii (5)

15.07.2014, 09:20

15.07.2014, 09:53

15.07.2014, 10:12

In fiecare toamna fac o cura cu miere,lamaie si usturoi.Nu racesc toata iarna

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41