Ziua Nationala a Gastronomiei și Vinului: "Un prilej pentru a consolida identitatea gastronomică românească"
Postat de: Bucataras in Cu de toateTi-ai facut planuri pentru vacanta de Paste? Atunci nu lasa raul de miscare sa ti le strice
Postat de: Bucataras in Cu de toateFara crampe abdominale in timpul postului
Postat de: Bucataras in Cu de toateCa tii postul ce tocmai a inceput sau doar doresti sa urmezi o cura de detoxifiere odata cu venirea primaverii, sunt cateva lucruri de care pe care trebuie sa le ai in vedere. Cel mai important...Citeste continuarea
Cum scapi de balonare. Top cele mai importante alimente care trebuie evitate
Postat de: Bucataras in Cu de toateCopiii spun lucruri amuzante (2)
Postat de: RODIMUR in Cu de toatePentru că articolul a fost mai mare, nu a apărut decât prima parte. Aceasta este a doua parte, la fel de amuzantă...Citeste continuarea
Copiii spun lucruri amuzante
Postat de: RODIMUR in Cu de toateTocmai a postat pe FB o fostă colegă și inspectoare de franceză aceste ”ziceri” amuzante ale copiilor (pe care le aveam și eu ”la păstrare”) așa că m-am gândit că nimic nu este...Citeste continuarea
GastroArt reeditează cărțile fundamentale ale gastronomiei. Cum le puteți precomanda
Postat de: Bucataras in Cu de toateAsia Fest revine cu a șasea ediție dedicată Turciei
Postat de: Bucataras in Cu de toateArte marțiale, K-pop, dans Bollywood, Cosplay, cultură și gastronomie asiatică, între 16 – 18 noiembrie în pavilionul C3 al RomexpoCiteste continuarea
Incepe a șasea ediție Asia Fest, între 16 – 18 noiembrie, la Romexpo
Postat de: Bucataras in Cu de toateApetitul creste odata ce temperaturile scad? Ai grija la disconforul abdominal
Postat de: Bucataras in Cu de toateSovârful – doar un simplu condiment?
Postat de: vasimur in Cu de toateDeoarece mai toți bucătărașii folosesc oregano ca și condiment, în foarte multe preparate, m-am gândit să vă împărtășesc aici, câte ceva despre această miraculoasă plantă....Citeste continuarea
S-a dat startul la gratare. Fara dureri abdominale
Postat de: Bucataras in Cu de toateA inceput sezonul gratarelor. Cum avem program de iesit la padure aproape in fiecare weekend, nu vom merge cu familia si cu prietenii avand la noi doar cate o punga de biscuiti si cate un fruct....Citeste continuarea
"Mi-am stropit pomii fructiferi din curte cu acest amestec si nu au mai fost atacati de boli!"
Postat de: gaby_d in Cu de toateIată cum poți scăpa de mucegai pentru totdeauna! O metodă atât de simplă și la îndemâna oricui!
Postat de: gaby_d in Cu de toateInvitație la eveniment: lansarea volumului “Bucătăria română 1865” de Christ Iónnin
Postat de: Bucataras in Cu de toateA venit și timpul lansării oficiale de la București a primei cărți a editurii GastroArt: „Bucătăria română. Carte coprinzătoare de mai multe rețete de bucate și bufet 1865” de...Citeste continuarea
O noua experienta, o alta provocare! Macarons! ;)
Postat de: panacris in Cu de toateCarte de Retete, mai bine zis AdinaSan ;) si Retete Dr. Oetker, m-au provocat sa particip in campania Împarte ceva bun făcut de tine;) M-am conformat si in prima etapa am castigat un loc din...Citeste continuarea
156 de ani de la descoperirea pasteurizării
Postat de: RODIMUR in Cu de toateDin magazine și supermaketuri se cumpără zilnic lapte pasteurizat, alte produse lactate, sau bere, dar marea majoritate a cumpărătorilor nu știu ce înseamnă pasteurizarea, nu știu dacă e...Citeste continuarea
Paștele Blajinilor, la Botoșani
Postat de: RODIMUR in Cu de toateȘtiu că mulți oameni nici n-au auzit de această sărbătoare, în fapt un obicei local răspândit în Europa de sud-est. Un obicei care are farmecul său, pe care oamenii îl perpetuează cu...Citeste continuarea
Meniul de Pasti - 35 de retete perfecte pentru masa de sarbatori
Postat de: Bucataras in Cu de toateMiros de cozonac si pasca, oua rosii si friptura de miel, semn ca sarbatorile pascale se apropie si odata cu ele, emotia puternica a ceea ce inseamna minunea Invierii! Dincolo de partea spirituala...Citeste continuarea
Lumea bucatarasilor
Postat de: Adele in Cu de toateSimplu si frumos despre oamenii simpli si frumosi.Citeste continuarea
ȘTEFAN LUCHIAN - poetul plastic al florilor
Postat de: RODIMUR in Cu de toatePentru că astăzi se împlinesc 150 de ani de la nașterea pictorului botoșănean Ștefan Luchian, pentru că este al doilea mare pictor român, pentru că-mi plac tablourile sale și pentru că...Citeste continuarea
25 deserturi speciale pentru masa de Sarbatori
Postat de: Bucataras in Cu de toateIn prag de sarbatori magice, ne pregatim cu pasi repezi sa dereticam casa si sa ne gandim la bunatatile pe care le vom pregati cu mare drag pentru masa de Sarbatori! Pe langa mancarurile...Citeste continuarea
Reuniunea de iarna a bloggerilor culinari
Postat de: Bucataras in Cu de toateFood Bloggers Conference revine pe 12 decembrie cu editia de iarna! Evenimentul, care va avea loc la Radisson Blu Hotel, se adreseaza tuturor celor pasionati de gatit si de blogging deopotriva si...Citeste continuarea
Ce poti gati in octombrie - 40 de idei culinare de la Bucataras.ro
Postat de: Bucataras in Cu de toateCu, sau fără ciorbă la masă?
Postat de: RODIMUR in Cu de toateNoutățile din gastroenetrologie tulbură liniștea și obișnuințele noastre culinare. Suntem, așadar, într-un impas din care nu știm cum să ieșim. Ne păstrăm obișnuințele, sau le...Citeste continuarea