Cum pastram mai mult timp carnea tocata

Postat de Bucataras in Stop risipei alimentare pe 14 Oct 2015, 17:19

Articol pe placul a 11 bucatarasi
comenteaza

 

Ina si Reteta Video vine cu noi sfaturi privind pastrarea carnii tocate, un aliment sensibil: Food Saver - Cum pastram carnea tocata

De obicei, si asta inseamna in 99% din cazuri, nu cumpar carne gata tocata, ci prefer sa o fac eu acasa. De cele mai multe ori, adica cam tot in 99% din cazuri, toc mai multa decat am nevoie, pe principiul mai bine sa fie decat sa nu-mi ajunga.

Si uite asa, apoi stau si ma intreb ce as putea face cu ea. Insa, cu noul aparat de ambalare in vid FoodSaver, acum pot pastra alimentele proaspete de pana la 5 ori mai mult fata de metodele de depozitare obisnuite. Asta pentru ca procesul de vidare elimina aerul si le prelungeste perioada de prospetime.

Asa ca in zilele in care nu am timp de cumparaturi, am mereu la indemana carnea de care am nevoie pentru a gati ceva rapid. Nu mai stau stresata pentru ca trebuie sa ajung la macelarie, sa toc carnea si abia apoi sa pregatesc de mancare, ci doar scot punga din congelator si pornesc la treaba!

Imi este foarte usor sa videz cu FoodSaver, pentru ca este suficient sa pun punga in aparat, sa fixez capacul si sa apas butonul de vidare si sigilare, iar aparatul face singur toata treaba, rapid si igienic.

Carnea tocata nu are nici o arsura de congelare, iar zilele acelea cu panica, nervi si criza de timp devin mai relaxate, dar la fel de delicioase in bucatarie!

Cu ajutorul aparatului FoodSaver spunem clar “Stop Risipei Alimentare” si asa avem alimente mai proaspete de pana la 5 ori mai mult timp! Super rapid si super sanatos!

 

Comentarii (2)

14.10.2015, 20:39

Bravo Ina

15.10.2015, 21:38

Pupici, Rocsi!!!!

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59