Cum sa ascutim cutitul

Postat de -Miti- in Ustensile de bucatarie pe 24 Ian 2012, 22:32

Articol pe placul a 8 bucatarasi
comenteaza
Cum sa ascutim cutitul

Desi in comert se gasesc mai multe ustensile pentru ascutit cutitele,cred ca metoda pe care ne-o arata Gordon este cea mai buna.

Eu am avut un dispozitiv cu lame de ceramica (parca),dar acestea s-au dezlipit si am ramas cu dispozitivul...n-am reusit sa ascut nimic:))

Voi ce metode mai folositi? Sotul meu ascute cutitul numai pe cercul din mijloc de pe dosul unei farfurii de portelan.:)

 

 

Iata si metoda despre care va pomeneam:

 

 

sursa foto: lamsonsharp.com

Comentarii (2)

25.01.2012, 03:22

Da, cum face Gordon e corect, cum ai pus in poza nu e corect, adica n-ai sa vezi ever un chef tinand "ascutitorul" perpendicular pe masa .

25.01.2012, 09:45

asa-i Cristi,nici nu m-am gandit la asta Eu chiar nu tin minte sa fii vazut pe cineva sa ascute astfel cutitul

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41