Cum scoti inghetata din cutie atunci cand este prea congelata

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 30 Iul 2015, 12:49

Articol pe placul a 9 bucatarasi
comenteaza

Se intampla uneori sa lasam inghetata prea mult la congelator, sa uitam de ea. Avand in vedere ca este vorba de inghetata, nu este tocmai un lucru rau. Dar, ce ne facem cand aceasta este atat de congelata incat n-o mai putem scoate din cutie? 

Exista o tehnica prin care puteti sa va racoriti cu cateva linguri de inghetata fara sa asteptati zeci de minute, pentru ca aceasta sa se mai dezghete.

Va trebuie un cutit si o lingura.

Prima data, incalziti cutitul lasand sa curga pe el apa calda. Apoi trasati cu acesta cateva linii pe orizontala si cateva pe verticala, la o adancime de 2-3 centimetri.

Luati lingura si incalziti-o si pe aceasta in apa calda. Apoi alegeti un patrat si infigeti lingura in el. O sa vedeti ca procedand astfel va fi foarte usor sa scoateti inghetata din cutie, oricat de intarita ar fi aceasta.

Mai jos aveti si un tutorial video facut de cei de la BuzzFeed:   

Comentarii (8)

30.07.2015, 15:20

Motanel,pai asa zic si eu,de ce sa ciopartesti bunatate de inghetata )))))

30.07.2015, 15:27

))

30.07.2015, 15:27

))

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!