Ferma lui Jimmy Doherty, din 22 ianuarie la TV Paprika

Postat de Chello_Networks in Bucataras FoodPR pe 18 Ian 2013, 12:14

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

De unde provine mancarea pe care o consumam? Ce i-au adaugat oamenii de stiinta? Sau ce au eliminat? Conteaza? Ferma lui Jimmy Doherty revine cu cel de-al doilea sezon pentru a dezvalui secretele stiintifice din spatele productiei de alimente in masa. Aflati ce contine maioneza care se presupune ca nu are grasimi si cum puteti face friptura folosindu-va de echipamente medicale. Aflati lucruri interesante despre cerealele expandate, pe care obisnuiti sa le consumati la micul dejun. In meniul lui Jimmy se gasesc bucate pentru toate gusturile: cartofii prajiti la cuptor, frisca vegetala, iaurt cu fructe, pui Kiev etc.

Ferma lui Jimmy Doherty - din 22 ianuarie, in weekend, de la ora 20:30, la TV Paprika.

www.tvpaprika.ro

 

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola