Interviurile Bucataras: Brindusa

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 16 Iun 2010, 23:41

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza
Interviurile Bucataras: Brindusa

Este visatoare, si-ar lua wok-ul pe o insula pustie si l-ar invita pe Jamie Oliver la o petrecere. Brindusa se destainuie:

Capitolul despre Brindusa

1. 3 cuvinte care o definesc pe Brindusa?
Aici ar trebui sa-ti raspunda cei care ma cunosc, pentru ca eu nu stiu daca sunt obiectiva. Din punctul meu de vedere, cred ca sunt optimista, de incredere si cam visatoare.

2. Care ar fi 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie?
wokul, o carte si ochelarii de soare

3. Ce te face sa zimbesti?
Multe. Copiii de orice varsta, puii de animale, privelistea unui munte care iese din mare, o masa linistita in famile.

4. Ce personalitate/VIP ai invita la o petrecere a ta?
In primul rand pe Jamie Oliver. Ar fi sufletul petrecerii. Si mi-ar fi placut sa stau de vorba si cu Julia Child, dar asta nu se mai poate acum.

5. Unde ti-ar placea sa-ti petreci vacanta?

Pe o plaja cu  nisip fin si privelisti care  sa-ti taie rasuflarea, fara alti turisti in raza mea vizuala, numai cu familia mea. Si, bineinteles, cu servicii culinare de 5 stele :) 


Capitoul Brindusa in bucatarie

1. Care este mincarea ta preferata?
Aici e tare greu de raspuns. Chiar nu am o singura mancare preferata. Hai sa zicem orice contine paste.

2. Ce ai mincat si te-a uimit?
De fiecare data cand mananc ceva nou, sunt uimita! De exemplu, acum ma pasioneaza sparangelul. Cat de simplu si fara alte adaosuri se prepara si ce gust fin are!

3. Ce nu-ti place sa manici?
Orice contine organe (ficat, rinichi, etc)

4. Care este bautura ta preferata?
La capitolul bauturi am ramas inca un copil. Nu-mi plac bauturile alcoolice. Foarte rar, la o petrecere, mai beau cate o sampanie. In rest, apa plata sa traiasca.

5. Da-ne un tips culinar care ti se pare important si de ajutor pentru orice pasionat culinar.
Pentru asta, o s-o citez pe Julia Child: Incearca retete noi, invata din greselile tale, fii fara frica si, mai presus de toate, disteaza-te in bucatarie.

Capitolul Brindusa despre blogosfera culinara

1. Ce parere ai despre blogosfera culinara?

Nu voi raspunde la intrebarea asta, cel putin nu aici. As avea nevoie de minimum o pagina ca sa-ti spun bunele si relele din blogosfera culinara romaneasca. Daca vrei ne intalnim la un suc si-ti spun parerea mea :))

2. Care este primul blog culinar de la noi care-ti vine in minte?

Intru zilnic pe multe bloguri, si fiecare are ceva deosebit. Imi place tare mult blogul Inei: Lifesyle blog, de la care am invatat multe lucruri interesante.

3. Cit timp dedici blogului tau culinar pe zi?

In timpul saptamanii cam 1-2 ore, seara cand toata lumea se linisteste.  In weekend, cand nu sunt plecata, cam 4-5 ore. Totul depinde de cat imi ia ca sa scriu retetele.

4.Iti place vreun blog / site culinar din afara .ro, care?

Foodbuzz, Rouxbe, Bakerella si muuulte altele.

5. Ce mesaj transmiti blogosferei culinare?

Hahahaha. Tare intrebarea asta. Ma simt ca la decernarea nu stiu carui premiu important :). Va pup pe toti, sa fiti sanatosi si sa-mi vizitati din cand in cand blogul :D.

Capitolul Bucataras.ro

Da-mi 3 atribute pentru Bucataras.ro. Este un site

- prietenos,

 - amuzant,

- usor de folosit/arata bine

Comentarii (55)

19.06.2010, 10:47

Felicitari si succes in continuare.

21.06.2010, 18:54

Va multumesc inca o data.

21.06.2010, 18:55

Epurasha, ce-mi place cum arat eu in viziunea ta. De fapt m-ai cam nimerit

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41