INTERVIURILE BUCATARAS: IANCULUBITA

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 21 Mar 2014, 17:38

Articol pe placul a 33 bucatarasi
comenteaza
Citind interviul cu Lubita, eu am perceput-o ca pe o persoana sincera, sfatoasa, priceputa, asa cum ii sta bine oricarei bunicute. Rasfoiti-i retetele si va va surprinde cu tot felul de bunatati.  Va las pe voi sa o descoperiti in cele ce urmeaza.
Buna ziua dragilor!! Sincer va spun ca de mult asteptam aceasta ocazie, chiar ma gandeam, oare atat de neinteresanta sunt eu impreuna cu retetele pe care vi le prezint???unele bune chiar foarte bune dupa parerea mea, altele mai putin bune sau ciudate dupa parerea altora!! Sa trecem la treaba si sa incepem cu …
 

Antreul

1. Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 20 de ani?
 
Ma numesc Iancu Lubita(chiar numele meu e ciudat si nu sunt rusoaca sa stiti!!), m-am nascut,am crescut,m-am casatorit in Galati,unde locuiesc si in prezent; in ultimii 20de ani,nu am facut nimic spectaculos si pentru ca am ocazia acum,va spun un secret: in 1989 am fost pentru ultima data intr-o statiune, acum am noroc cu fetele mele sa mai vad si eu lumea, care s-au casatorit si au plecat fiecare unde au gasit mai bine, una in Italia si una in Franta  
 
2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?
 
Sunt apreciata de prieteni datorita blandetii si darniciei de care dau dovada.
 
3. Principalul tau defect? 
 
Imi pare rau s-o spun dar sunt prea increzatoare in oameni si datorita acestui fapt,am avut de suferit in viata
 
4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?
 
Ar fi si acesta un defect, nu sunt indrazneata deloc, cum ar fi o vorba din popor "imi mananca cainii din traista"
 
5. Cum te-ai indragostit de Bucataras.ro? (fara sa stii ca site-ul a fost lansat de doi barbati) :))
 
Eeee, aici e o poveste mai lunga; principala "vinovata" de aceasta dragoste de Bucataras este Miha, pe care am gasit-o intamplator pe net, eu fiind foarte incepatoare pe atunci si cand am vazut ca in poza respectiva semana izbitor de mult cu fiica mea pe care o cheama tot Mihaela iar noi tot Miha ii spunem si de ce-mi era un dor de nu va imaginati, m-am bagat in seama si am vorbit putin pe yahoo, bineinteles spunandu-i cat de tare o iubesc, biata de ea, probabil ca s-a speriat crezand ca-s vreo psihopata!!! Tot ea mi-a recomandat acest site si uite ca sunt ceva ani !!
 
6. Unde petreci mai mult timp intr-o zi: pe net sau in bucatarie?
 
In privinta asta eu am o regula; daca totul e pus la punct in casa, puteam sta de dimineata pana seara pe net si invers; acum, cu problemele medicale, nu mai pot sta decat maxim 2h
 
7. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?
 
Talentul sau mai bine spus placerea, le-am purtat cu mine mereu dar cand eram adolescenta mama nu ma primea prin bucatarie pentru ca aveam de invatat iar cand m-am casatorit nu prea aveam timp, lucram in ture, apoi au venit copiii
 

Felul principal

1. Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie?
 
De acest fel de mancare imi aduc aminte mereu dar nu eram copil ci adolescenta cand in ziua de Paste nu lipsea mielul niciodata, eu mancam orice dar miel nu!! Atunci s-a pus mama cu gura pe mine si mi-a spus ca daca mor ea raspunde; ei nu va imaginati ca si in ziua de azi tin minte acel bors de miel care a fost o nebunie iar eu il pregatesc numai asa cum l-am mancat atunci
 
2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?
 
As manca in fiecare zi sarmalute cu varza.
 
3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?
 
Am mancat cu ceva timp in urma in Austria un snitel la care mereu tot incerc sa schimb cate ceva de cate ori fac, poate va iesi ca cel de acolo, dar tot nu-mi iese. Sau poate mi s-a parut mie .
4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?
 
Inainte de a pleca si Ana in Franta, mereu il dadeam pe spate pe ginerele francez dar o data am facut chiftelute de dovlecei in care am pus si frunze de fenicul pe langa alte verdeturi si intr-adevar au fost bestiale!!!
5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?
 
Nu am primit ponturi de la alte persoane, doar mama mereu imi spunea sa nu-mi bat joc de cei carora le dau sa manance, sa nu-mi bat joc de banii pe care-i dau pe mancare si un pont important pe care-l dau si eu mai departe e ca,  atunci cand pregatesc o tocana, indiferent de care, inclusiv de fasole, ultimele 20min o las la cuptor iar gustul este deosebit
 
6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?
 
Ooooo, aici e o boacana din inceputurile mele in bucatarie. Cand am plecat de langa mama, m-am apucat sa fac un bors de peste si vazusem eu la mama ca adauga si orez, dar nu stiam cat, asa ca am pus o farfurie cu orez la o olita de 3l!!! rezultatul cred ca va imaginati care a fost; am aruncat tot si am facut peste prajit!!!!
 
7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?
 
Nu as manca in veci melci sau ceva care este crud.
 

Desertul

1. Ce ti se pare sexy?
 
Parerea mea este ca o persoana sexy este o persoana frumoasa din toate punctele de vedere.
 
2. Cum arata barbatul ideal, in viziunea ta?
 
Barbatul ideal bineinteles ca este sotul meu, dar in tinerete visam la un barbat puternic, sincer, cu parul negru si cret si ochi negri; nu aveam gusturi rele!!!
 
3. La ce visezi?
 
Mereu visez sa fiu sanatoasa si sa fiu impreuna cu copiii si familiile lor .
 
4. Ce pasiuni ai?
 
Acum in afara de gatit nu mai am pasiuni .
 
5. Ce urasti cel mai mult?
 
Wow, urasc tare, tare, minciuna, fatarnicia, hotia!
 
6. Cum te relaxezi?
 
Ma relaxez cu Mitza(pisica), cu florile din balcon.
 
7. Culoarea / genul de muzica / florile preferate? 
 
Acum, la batranete, culoarea preferata este rosu, dar pana acum era albastru deschis, culoarea cerului; pentru muzica,imi place orice chiar si muzica clasica;  de flori nu mai vorbesc, daca as avea posibilitate pe balcon,as pune tot ce inseamna floare.
 

Nota de plata

Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici: 
 
La incheiere sa nu va asteptati la vorbe mari pentru ca nu-mi place sa umblu cu periutele!!! Imi place sa petrec cu voi pentru ca sunteti tineri, sunteti veseli, ma distrez tare cand "vorbiti" intre voi cu tot felul de glume si sa stiti ca am invatat si eu cate ceva de la voi chiar daca am o varsta si am impresia ca le stiu pe toate.
Va multumesc pentru faptul ca mi-ati dat posibilitatea sa-mi exprim si eu unele pareri,va imbratisez pe toti si toate, va doresc tot binele din lume, multa sanatate, sa fiti la fel te veseli, tineri si frumosi si aveti grija atunci cand gatiti, nu va bateti joc de cei carora le dati sa manance. Scuze daca mai gasiti ceva greseli!!!

  

Comentarii (34)

27.03.2014, 20:53

04.04.2014, 19:32

07.04.2014, 13:55

Lubita multa sanatate si multe bucurii, mi-a facut placere sa citesc interviul

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20