Interviurile Bucataras: Ionela

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 10 Dec 2011, 19:40

Articol pe placul a 27 bucatarasi
comenteaza
Interviurile Bucataras: Ionela

La 8 ani a incercat sa faca un cozonac :))), va dati seama ce a iesit ... Sa o descoperim pe Ionela2682:

Antreul

1. Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 20 de ani?

Ma numesc Toader Ionela, m-am nascut acum 29 de ani, un varsator autentic (26 ianuarie 1982 - ha ha ha ..cunoscatorii stiu ce reprezenta aceasta data ) intr-un oras din centrul Dobrogei, Medgidia.

2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?

Calitati….!!!! Pai, incerc sa fiu o persoana sociabila ,placuta de toata lumea ...

3. Principalul tau defect?  

Curiozitatea , urasc surprizele.

4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?

Planuri,planuri…! Cine nu are ?…de fapt vise!..avand in vedere ca principala pasiune este  “cocareala“, dulciuri in general, visez sa am propria mea cofetarie ...

5. Cum te-ai indragostit de Bucataras.ro? (fara sa stii ca site-ul a fost lansat de doi barbati) :-))

Am gasit acest site in februarie 2010. Din intamlplare, cautand probabil o reteta Am gasit aici o comunitate frumoasa, vesela si de atunci intru ori de cate ori am ocazia. Nici in ziua de azi nu stiu exact cine a lansat acest site ..dar felicitari ..au avut o idée geniala!!!

6. Unde petreci mai mult timp intr-o zi: pe net sau in bucatarie?

Incerc sa petrec mai mult timp in bucatarie..de ..daca as sta mai mult pe net cand mai am timp sa pun in aplicare tips-urile si retetele pe care le gasesc aici? :)

7. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?

Talentul? …Inca de copil ..cam pe la 6-7 ani impreuna cu sora mea ( mai mare cu doar 1 an decat mine) incercam prepararea ,de fapt imitarea , prajiturilor mamei .

Felul principal

1. Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie?

Ciorba de taitei de casa cu gaina de tara, preparata la soba cu lemne afara la tara, la bunici.

2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?

Pilaful ... de post, cu carne, cu legume ..cu orice…as manca in fiecare zi…nu ma satur niciodata .

3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?

Nu stiu nu-mi aduc aminte ..iar daca nu-mi aduc aminte inseamna ca nu am mancat inca asa ceva.

4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?

Este reteta de friptura de porc la ciaun cu sos …

5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?

Un pont bun am primit de la soacra mea ..acela de a pune o cana de apa rece in oala cu supa de galuste la sfarsitul fierberii. In felul acesta galustele vor deni mai pufoase,  dar se vor si umfla frumos.

6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?

Pai au fost mai multe …Imi aduc aminte de primul cozonac preparat impreuna cu sora mea , sa fi avut vreo 8 ani,nu era mama casa si ne-am pus noi “mari experte” sa-l facem…vai …nu va inchipuiti ce era in bucatarie ..dar rezultatul a fost ceva ce nici cainele nu cred ca putea manca. Aaaa, sa nu uit sa zic de icre…se intampla acum aproape 4 ani…off prima mea salata de icre ..le-am taiat pentru ca am adaugat ulei cu nemiluita ..sincer, de atunci am grija si prepar cele mai bune icre ever! ( Lauda-ma gura ca de aia –ti dau sa mananci!:))) )

7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?

Ciuperci de toate felurile, gandaci, caracatite, taratoare .

Desertul

1. Ce ti se pare sexy?

O cupa de sampanie servita alaturi de persoana iubita vizionand un film de dragoste.

2. Cum arata barbatul ideal, in viziunea ta?

Barbatul ideal trebuie sa fie alaturi de mine, sa ma iubeasca, sa aiba incredere in mine, sa ma respecte. Nu trebuie sa fie neaparat :frumos ,destept si cu bani.Consider ca frumusetea este trecatoare ,destepti…am mai vazut eu !..de dau in gropi,iar banii vin si se duc.

3. La ce visezi?

Visez la o familie frumoasa, copii, la o casa …

4. Ce pasiuni ai?

Ma joc mult cu aluatul de orice fel, "cocareala" cum ii zic eu, iar in afara acestuia imi plac lucrurile care presupun migaleala: fimo, crosetatul, goblenul.

5. Ce urasti cel mai mult?

Minciuna ,ipocrizia.

6. Cum te relaxezi?

Citind, plimbindu-ma, gatind, migalind.

7. Culoarea / genul de muzica / florile preferate?

Imi place culoarea verde, nu am un gen preferat . Se intampla sa aud o melodie ,o caut si o ascult cu zilele,ma plictisesc ,gasesc alta si o iau de la capat ,ador freziile,lacramioarele,orice floare este frumoasa in felul ei.

Nota de plata

Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici:

Este un loc in care petrec cu placere timpul liber,imi plac discutiile amuzante care se pornesc aici,revin de fiecare data cu placere , stiu ca voi gasi aici multe retete gustoase explicate frumos pe intelesul tuturor.In plus imi plac hainutele noi ale bucatarasului. Pup si imbratisez toti bucatarasii ,sunt bucuroasa sa ma aflu printer voi. Mercic

Comentarii (68)

22.12.2011, 01:21

Ionela, frumos interviul, frumoase reţetele tale...nimic din ce ţi-aş zice nu este nou, toate ţi-au fost zise. Îţi urez sărbători binecuvântate şi noul an să-ţi împlinească toate dorinţele.

20.02.2012, 15:35

26.07.2012, 08:28

Cand a aparut interviul tau eu eram luat de valurile vietii si nu l-am observat .Mi-a placut .Esti mai matura decat varsta din buletin .Nu stiu daca e viata de vina sau asa ti-e felul , dar iti va folosi aceasta calitate .Toate cele bune , curioaso !

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04