Interviurile Bucataras: Motan la oale

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 26 Oct 2011, 20:48

Articol pe placul a 38 bucatarasi
comenteaza

Va prezentam doamnelor si domnilor un Motanel la oale: Vladimir!

Antreul  

1. Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 20 de ani?

Am 59 ani si traiesc in Bucuresti de cand ma stiu. In ultimii ani am muncit, muncit, muncit si am fost lovit de necazuri mai mari si mai mici. Cu toate astea viata merge inainte si au fost si bucurii si realizari frumoase si calatorii in tara si strainatate si…. una peste alta o viata implinita si traita din plin. In ultima vreme motoul meu este “fa acum ca nu se stie daca mai poti mai tarziu”

2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?

Cred ca seriozitatea in sfaturi ….. si alea date cu zgarcenie si umorul.

3. Principalul tau defect?

Incapatanarea si disecarea firului in patru.

4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?

Vreau sa calatoresc prin lumea larga inca mult timp de acum in colo.

5. Cum de-ti place Bucataras.ro?

Pe Bucataras.ro intru de foarte multa vreme sa ma inspir ce sa gatesc “bun bun”. A fost mai greu cu prima postare fiind cam timid din fire dar dupa primirea calduroasa am continuat aproape zi de zi. De ce imi place? Comentariile sunt la obiect si glumete, se posteaza numai retete facute de titular, atmosfera este nemaipomenita.

6. Unde petreci mai mult timp intr-o zi: pe net sau in bucatarie?

Pe net deoareca sunt cam putin pe acasa ziua sa pot gati. Imi scot parleala sambata si duminica.

7. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?

Talent nu se poate spune, dar placerea de a gati o am de mic copil cand stateam in bucatarie cu bunica sa vad ce face si cum in loc sa ma duc la joaca. Un rol major l-a avut si curiozitatea” sa stiu eu cum se face” (de altfel s-a manifestat in multe domenii si meserii la nivel de amator).

Felul principal

1. Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie?

Cremsnitul si laptele de pasare.

2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?

Inghetata (desi in ultima vreme a trebuit sa o cam ocolesc din cauza de diabet alimentar capatat), inghetata, inghetata......

3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?

In Retezat pe Lolaia am baut un ceai facut din multe plante, frunze, flori, floricele, facut de un pensionar care statea pe munte toata vara intr-o coliba. Asa ceai cu asa aroma nu am mai baut de atunci (sunt 30 de ani). Bautul ceaiului a fost insotita si de explicatii despre plantele si florile din compozitie, cum se culeg, de unde, cand...... sa fi contribuit si asta la aroma nemaipomenita? Am mai fost de patru ori in Retezat dar nu l-am mai intalnit.

4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?

Nu am o reteta anume. Gatesc in functie de ce place mai mult invitatilor. Un success garantat am avut intodeauna cu muraturile de orice fel.

5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?

De la bunica am invatat sa gatesc cu placere si voie buna si mancarea va iesi mai buna si intodeauna sa am grija de aspectul mancarii deoarece intai mancam cu ochii. (din viteza si graba trec uneori peste aspect)

6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?

Am pus de o ciorba de fasole uscata dupa ce venisem acasa dintr-o tura de noapte si am zis sa ma odihnesc putin ca fierbe 2-3 ore. Am pus ceasul sa sune dupa 2 ore, dar nu l-am auzit si m-am sculat la fix inainte sa cheme vecinii pompierii. S-a aruncat fasolea cu oala cu tot si varuit tavanul bucatariei.

7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?

Sincer pana acum nu am gasit ceva sa nu gust din curiozitate. 

Desertul

1. Ce ti se pare sexy?

O fata tanara si frumoasa de mana cu un baiat tanar si frumos in mijlocul naturii.

2. Cum arata barbatul ideal, in viziunea ta? (nr. am uitat sa schimbam intrebarea, dar Vladmiri a raspuns pe masura :)) )

Barbatul ideal (poate sa fie altul decat mine???) trebuie sa fie inteligent, inteligent, hotarat, ferm dar cu intelegere si dur cu suflet mare. Femeia ideala (daca asta era intrebarea) trebuie sa fie neaparat roscata cu ochii verzi, inteleapta, frumoasa, intelegatoare, vesela, gingasa .......

3. La ce visezi?

Vreau sa vad piramidele, sa fac un safari prin Africa si o groaziera de cel putin 30 zile pe oceanele lumii.

4. Ce pasiuni ai?

Calatoriile, bucatareala si trenuletele miniatura.

5. Ce urasti cel mai mult?

Prostia, mitocania si incultura.

6. Cum te relaxezi?

Facand o plimbare, gatind ceva “bun bun”, mesterind cate ceva de orice fel, un film, muzica buna ......

7. Culoarea / genul de muzica / florile preferate?

Rosu / orice gen fara manele / trandafirii galbeni.

Nota de plata

Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici:

Bucataras.ro este un site foarte bine facut si simplu de “umblat” prin el (si nu prea le am cu calculatorul). Retetele postate sunt realizate si pozate pe faze de realizare, incat este simplu sa executi si tu. Diversitatea retetelor este impresionanta si din toata lumea. Traieste prin buna dispozitie a colectivului. Desi nu ne cunoastem, simtim cu totii ca suntem prieteni, glumim si ne simtim bine impreuna. Sufletul este bucuria de a intra pe site sa vezi ce mai gatesc ce mai comenteaza bucatatasii. Este o zi pierduta ziua cand nu pot sa intru pe Bucataras.ro

Comentarii (187)

02.09.2014, 22:48

Multumesc Ducesa!

12.08.2015, 07:56

Frumos interviu, sunteti o persoana deosebita, mereu dragut si amabil!

12.08.2015, 08:58

Multumesc

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!