Interviurile Bucataras: Mutulica (Costel al Inei)

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 23 Feb 2012 | 5749 vizualizari

Comentarii (71)

23.02.2012, 22:04

Interviul acesta este de citit pe indelete. Imbina umorul fin cu idei frumoase si analize subtile ale vremurilor pe care le traim. Sa nu-l ratati!

23.02.2012, 22:05

"5. Cum te-ai indragostit de Ina?" - Mie de ce nu mi s-au pus astfel de intrebari
Boss,dar tare insistent mai esti,dupa ce ca ne spune ca e necalificat la bucatarie si n-are voie sa intre nechemat tu-l intrebi cand si-a descoperit talentul sau cu ce reteta da pe spate pe oricine

23.02.2012, 22:06

deci am facut cunostinta cu Mutulica,acest "gurmand nestatornic,arondat la doua bucatarese"(dar ceeeee bucatarese ).
Mutulica fin observator a tot ceea ce se intampla,indiferent de domeniu sau conjunctura.Asa se explica cum de a observat el niste chestii printre ale mele pagini chestii care i-au scapat consoartei dumnealui,macar ca nici Inei nu-i scapa prea multe.
Ia sa-mi incerc norocul intrebandu-te "ce mai faci?"

23.02.2012, 22:06

Costelus,ai fost sincer ca intotdeauna si am citit interviul cu mult drag.

23.02.2012, 22:07

Sefu' si eu reclam,sa stii.Pe altii i-ai intrebat mai frumos decat pe noi la interviu

23.02.2012, 22:09

Miti,mie mi-a placut ca "inca le mai da pe spate ,dar raman nemancate"

23.02.2012, 22:12

Dia, le reluam in noua forma?

23.02.2012, 22:12

"Cum te-ai indragostit de Ina?
Nu pot sa spun exact cand s-a intamplat lucrul aceasta , pentru ca a fost un fenomen care a actionat impotriva propriei vointe si s-a infiltrat insidios in celulele mele, fara ca eu sa fiu capabil sa constientizez procesul ."

23.02.2012, 22:13

mor de ras

23.02.2012, 22:14

Miti - am pastrat formatul, e mai amuzant

23.02.2012, 22:14

"Costel al Inei" - sa vedem cum mai intra acum careva la harem

23.02.2012, 22:14

Gusti,glumeam
n-ar fi corect fata de cei pe care inca n-am reusit sa-i cunoastem
ca de mine s-a cam saturat lumea

23.02.2012, 22:15

Adinuto de ce razi,nu aia e indragosteala?
nu asa s-a intamplat si cu noi

23.02.2012, 22:16

Am citit cu mare placere interviul tau, esti un om deosebit de la care am invatat ceva bun si frumos in seara aceasta( dar nu spun ce ). Si-mi place ca v-a potrivit tare bine Dumnezeu pe tine si pe Inisor impreuna, sunteti doi oameni frumosi! Incantata sa te cunosc!

23.02.2012, 22:19

6. Unde petreci mai mult timp intr-o zi: pe net sau in bucatarie?

Pe net, pentru ca in bucatarie am embargo. Eu nu am dreptul sa intru decat dupa ce ma striga. Incalc acest embargo in ciuda protestelor mai mult decat vehemente si mi-ar placea sa bucataresc alaturi de Florina dar nu am acordul sefei decat pentru munci necalificate.

cica nu am dreptul sa intru decit dupa ce ma striga

23.02.2012, 22:22

si cand te gandesti ca m-am inscris la cursul de bucatareala a lui
da' mi-a zis ca n-are cheie de la casa asa ca singura solutie era sa-l tinem la mine in ...bucatarie

23.02.2012, 22:32

Chiar merita citit interviul ...te felicit pentru raspunsurile date Si faptul ca vanturi in fiecare seara gantere pe sub nasul nevestei,e de bine...de asta Ina nu prea sta seara aici,ca te priveste pe tine

23.02.2012, 22:36

pai voi ati observat ca pe la 10:30 toata lumea dispare

23.02.2012, 22:40

sintem cuminti, ne culcam devreme

23.02.2012, 22:44

supun la vot: cine il crede?

23.02.2012, 22:51

Da' ce-ati patit?
ca mie nu-mi vine......somnul
si mai am si de lucru

23.02.2012, 23:10

Foarte frumos interviul!Ma bucur sa te cunosc!

24.02.2012, 08:29

Multumesc tuturor pentru indulgenta aratata .Am scris gresit trei cuvinte si nu stiu unde am scris fraza de introducere la aceste intrebari , pentru ca nu a aparut in interviu .
Am scris , in loc de introducere : avem politicieni fara dragoste de tara ,miliardari de carton , academicieni si scriitori fara opera , ingineri si muncitori care nu produc , numai un bucatar fara retete ne mai lipsea .
In ceea ce priveste "licentele gramaticale" sunt hotarat sa-mi concediez "capul limpede" care imi corecta textele si sa angajez una mai tanara .Pentru a fi sigur ca noul meu tehnoredactor nu va face greseli , conditia de baza la angajare este : 90-60-90 !
Va multumesc mult pentru intelegere .

Ina

Ina
24.02.2012, 08:31

))) Ma credeti ca eu i-am citit raspunsurile, dar n-am stiut la ce se refera intrebarea nr. 5? Abia acum, din comentariile voastre, vad ca a fost intrebat de indragosteala )))))

Ina

Ina
24.02.2012, 08:32

Uite, sa nu ziceti ca nu functioneaza telepatia Am scris amandoi in acelasi timp, desi eu sunt la Slobozia si el la Constanta )))

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola