Interviurile Bucataras: Tab1ta

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 29 Mar 2014, 18:00

Articol pe placul a 34 bucatarasi
comenteaza
Astazi facem cunostinta cu TAb1ta. Desi e printre noi doar de un an, am impresia ca ne stim de mult mai mult timp. O fire placuta, sensibila, si-ar dori o lume in care toti sa fim veseli si fericiti... 
Am primit cu emotie si bucurie aceasta ocazie de a ma exprima. Ma simt onorata. :x

Antreul

1.Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 20 de ani?
Sunt o persoana sensibila, chiar daca poate nu par :), emotiva, timida. Ar fi multe de spus, dar pe scurt mi-am facut o familie, o casa, 2 copii minunati (o masina :D) si in curand schimb prefixul.
 
 2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?
Intrebati-i pe ei! :D Cred ca sinceritatea, increderea, sunt o buna ascultatoare, sarmul. Daca ma supar, imi trece repede! :)
 
3. Principalul tau defect?
Principalul meu defect este ca nu sunt perfect(a)! :D Nu stu daca e principalul defect, dar tind sa fiu perfectionista, ma stresez uneori prea mult.
 
4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?
Nu am planuri indraznete, dar daca as avea, ar fi sa mai urmeze niste copii.:)
 
5. Cum te-ai indragostit de Bucataras.ro? (fara sa stii ca site-ul a fost lansat de doi barbati) :))
Fara sa stiu! :D Pornind de la ideea ca trebuie sa le faci cat timp iti sunt alaturi, nu dupa ce nu mai sunt, celor dragi ce le place, m-am hotarat sa fac frecvent ceva bun, gustos, delicios. Am cautat retete de gogosi si le-am ales pe cele ale Jamilei (Geanina).
Am inceput apoi sa fac poze la retete pentru a le posta pe o retea de socializare. Stiu ca pentru unii prieteni parea ceva comic, dar altii mai in gluma mai in serios, au zis de ce nu le postez pe un blog. De atunci am cautat sa-mi fac un blog, dar cum nu ma pricep, m-am multumit sa-mi fac cont pe Bucataras. :)
E primul site culinar pe care mi-am facut cont. Nu am stiut ca e un site fara critici, cu oameni veseli si dupa ce am postat prima reteta, nu stiam de ce nu ma critica nimeni. De fapt, de asta imi era teama. Mi-am dat seama atunci ca e locul potrivit pentru mine.
 
6. Unde petreci mai mult timp intr-o zi: pe net sau in bucatarie?
De obicei gatesc de necesitate, insa sunt si momente cand ma relaxez gatind, prajiturind si atunci zabovesc mai mult. Poate ceva mai mult pe net pentru ca imi ia timp si pana gasesc o reteta potrivita. :)
 
7. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?
Am talent? :D Nu stiam ca am talent. Mai degraba e o pasiune, un mod de a ma relaxa.
 

Felul principal

 
1.Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie?
Mamaliga cu branza, smantana si lapte, slanina cu ceapa :), prajitura cu mere, chec, gogosi, sarlota, bezele.
 
2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?
Fructe, in special pepene rosu si Stollen (cozonac).
 
3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?
Nu-mi amintesc exact. Probabil zama de pastai cu smantana din Maramures.
 
4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?
Tort ciocolatos cu multa ciocolata si gulasul.
 
5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?
De cand sunt pe Bucataras, am primit multe ponturi. Nu stiu daca e cel mai bun, dar unul ar fi: pentru maxim de gust se adauga usturoiul zdrobit la final in mancare.:)
 
6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?
Am ars cratiti incercand sa fac bomboane. Am umplut bucataria de mar ras incercand sa fac surpriza o prajitura.
 
7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?
Gandaci si alte fiinte ce misuna.:)
 

Desertul

 
1.Ce ti se pare sexy?
O persoana eleganta, senzuala, delicata si neaparat imbracata. Daca ma duc cu gandul la ceva romantic un loc linistit, un rasarit, un val, o adiere, o ploaie fina.
 
2. Cum arata barbatul ideal, in viziunea ta?
 Un barbat cu simtul umorului, cu mult bun simt, respectuos, sincer, sensibil, afectuos, incontinuu intr-o buna dispozitie, sarmant, pedant.
 
3. La ce visezi?
La o lume mai buna cu oameni blanzi, veseli si fericiti.
4. Ce pasiuni ai?
Calatoriile, muzica, gatitul, florile, cititul.
 
5. Ce urasti cel mai mult?
Minciuna si prejudecatile.
 
6. Cum te relaxezi?
Ma plimb prin locuri noi si frumoase. Ascult muzica. Ma joc cu copiii. Gatesc sau prajituresc.
 
7. Culoarea / genul de muzica / florile preferate?
Albastru/ Imi plac aproape toate genurile de muzica de la clasica pana la etno, insa ma atrag cele romantice./ Crinii si trandafirii
 

Nota de plata

Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici:
Imi place Bucataras.ro pentru ca de cate ori revin sunt primita cu drag. Am descoperit persoane minunate. Nu voi da nici un nume. Ele se stiu. ;) Primesc prompt raspunsuri atunci cand sunt in dubiu. Oricand gasesc un sfat culinar. Pot sa aleg dintr-o multitudine de retete sa experimentez noi preparate.
Lucrurile frumoase postate de alti bucatarasi ma incarca pozitiv si eu la randul meu incerc sa aduc tot ce e mai frumos. Va multumesc ca ati trecut printre randurile mele si va imbratisez cu drag.

  

Comentarii (52)

31.05.2014, 23:10

Mihaela iti multumesc frumos pentru frumoasele cuvintele adresate!

31.05.2014, 23:33

Super ....esti tare draguta si finuta !

31.05.2014, 23:36

Multumesc frumos Kristy

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21