Interviurile Bucataras: Xana

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 12 Apr 2014, 18:07

Articol pe placul a 29 bucatarasi
comenteaza

 Astazi avem ocazia sa o cunoastem pe Xana, care a raspuns cu bucurie provocarii noastre. Ce o implineste? Familia ei, formata din cei doi baieti: sotul si un copil de un anisor.  

Antreul

1. Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 20 de ani?
Numele meu este Alexandra Asofiei, sunt o persoana mai mult decat simpla, care sta prea mult 'in banca ei' lucru care nu mi-a adus deloc avantaje pana acum. In ultimii 20 de ani... am numarat mai mult rele decat bune...nu am avut o copilarie si o adolescenta prea vesele, fapt care a afectat cine sunt acum. M-am nascut in Pascani si de aproape 9 ani locuiesc in Portugalia. Am plecat de acasa dintr-un capriciu si nu din necesitate, capriciu care avea sa ma coste scump, si am cazut, apoi m-am ridicat si azi sunt fericita, motivul principal fiind baietelul meu de 1 anisor si sotul meu, un om nespus de bun si calm.
 
2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?
Ca si calitati prietenii ar spune ca sunt mereu vesela, foarte optimista, punctuala si sper sa mai am vreo cateva, o sa-i intreb :)
 
3. Principalul tau defect? 
Defectul cel mai mare e lipsa de autostima.
 
4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?
Planul cel mai indraznet ar fi sa-mi deschid o cofetarie care sa aiba in fiecare zi dulciuri diferite. Dar economia mi-a pus planul in stand by pentru timp nelimitat.
 
5. Cum te-ai indragostit de Bucataras.ro? (fara sa stii ca site-ul a fost lansat de doi barbati) :))
Cautam buna dispozitie, apreciere si persoane cu aceeasi dragoste pentru bucatarit ca si mine. Si am gasit toate astea pe Bucataras.ro
 
6. Unde petreci mai mult timp intr-o zi: pe net sau in bucatarie?
Clar in bucatarie, daca nu e pentru gatit e pentru spalat vase sau facut curat, de parca ar locui 10 persoane aici si nu 3 :)
 
7. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?
Cred ca in jurul varstei de 10 ani, cand bunica ma punea sa-i torn ulei pe maini cand framanta cozonacul :)
 
 

Felul principal

1. Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie?
Aici sunt multe! Bune erau sarmalele facute de mama si bunica, dar si borsul de gaina cu taitei de casa era printre preferate.
 
2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?
Cozonacul! Mai ales de cand am inceput sa-l fac si eu si chiar imi iese bine.
 
3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?
Primul care imi apare in minte sunt pastele cu mai multe feluri de branza, mancate la mama lor acasa, in Roma.
 
4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?
Cobaiul meu ar spune ca prajitura pufoasa cu cocos e cea mai buna, dar si crabul umplut care, de fiecare data cand il prepar mai schimb cate ceva, are priza la public :))
 
5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?
Cel mai bun pont primit e cum sa verifici oul daca e proaspat (aia cu bagatul in apa). Mi se pare foarte folositor acum.
 
6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?
He, he, nu aveti voi rabdare sa cititi cate boacane am facut eu :) Prima din 'cariera' mea culinara a fost la 14 ani cu fratele meu care avea doar 10, cand am facut bezele, dar care au iesit turte gumoase. Le-am ras cu lama cutitului de pe tava si tot le-am mancat, promitand fratelui ca data viitoare vor iesi bine (binenteles ca nu m-am tinut de promisiune).
 
7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?
Cu toate ca sacul de bani mi-ar prinde tare bine, nu ma ating de paianjeni.
 

Desertul

1. Ce ti se pare sexy?
 Sexy? Eu in Bora Bora la soare cu un cocktail, fara griji si probleme :P
 
2. Cum arata barbatul ideal, in viziunea ta?
Barbatul ideal se trezeste in fiecare zi alaturi de mine :P
 
3. La ce visezi?
La ce nu visez...dar in mod special la viitorul copilului meu si la cum sa fac sa-i fie mai bine decat mi-a fost mie.
 
4. Ce pasiuni ai?
In afara de bucatarit imi plac calatoriile, cititul si croitoria.
 
5. Ce urasti cel mai mult?
Minciuna si falsitatea.
 
6. Cum te relaxezi?
In fiecare weekend merg la plimbare cu familia, oriunde ar fi, nimic nu e mai frumos decat noi trei impreuna.
 
7. Culoarea / genul de muzica / florile preferate? 
Negru- ma face sa par mai slaba :P Ascult orice fel de muzica in afara manelelor Imi plac mult lacramioarele.
 

Nota de plata

Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici: 
 Bucataras.ro este covorul rosu al celor mai frumoase si inventive retete, plin de oameni buni, talentati si veseli care niciodata nu ezita sa te ajute la nevoia unui sfat sau o vorba buna. E locul unde ma regasesc si unde pot impartasi ideile si retetele mele. Nu degeaba sunteti numarul 1 si asa veti ramane si ma bucur mult sa am onoarea sa contribui si eu la asta.
 

Comentarii (32)

08.05.2014, 15:19

aa, si sa va traiasca piticul

08.05.2014, 18:45

Ma bucur sa te cunosc Alexandra
Viata e mereu cu suisuri si coborasuri,cu decizii gresite ori altele care ne dau un nou curs vietii.
Rand pe rand le facem fata tuturor si ne gasim "confortul" necesar.
Iti doresc sa poti sa te bucuri de fiecare moment din viata,alaturi de copilul tau si de cel ce te face fericita

07.06.2014, 20:24

Laura, Dia, va multumesc pentru cuvintele frumoase. Va admir si va indragesc mult

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20