Interviurile noi Bucataras: Cristina (Panacris)

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 8 Mai 2020 | 2013 vizualizari

Comentarii (39)

11.05.2020, 21:38

Crisule, ce pot sa mai spun din ce nu au spus ceilalti bucatarasi? Esti one of a kind! ) Felicitari pentru energie, rabdare, munca, iarasi rabdare, munca, energie ) Abia astept sa ne revedem sanatosi!

11.05.2020, 22:01

Foarte frumos interviu!

11.05.2020, 23:17

Felicitari!

14.05.2020, 09:23

Ancutsa, mulțumesc pentru aprecieri.

14.05.2020, 09:29

Claudia draga mea dragă, mulțumesc tare mult pentru vorbele tale minunate și molcome. Și eu mă bucur că ne-am cunoscut. Eu te admir mereu pentru calmul de care dai mereu dovadă. Speram să ne vedem din nou vara asta la Baia Mare. Te pupăm și îmbrățișăm cu drag!

14.05.2020, 09:32

Mulțumesc tare mult Laura pentru apreciere. Păi ce să zici, doar ești mama de teroriști, cunoști extrem de bine situația! Vă pupăm și îmbrățișăm cu drag! Să ne revedem cu bine!

14.05.2020, 09:33

Adi, soț de Merișor, mulțumesc!

14.05.2020, 10:05

Katty mulțumesc!

14.05.2020, 20:27

Felicitari pentru tot ce ai realizat pana acum, pentru toata energia si pentru toata veselia care o ai si care reusesti sa o dai si celor din jur! Sanatate si succes pe toate planurile! pupici

15.05.2020, 15:42

Mulțumesc tare mult Daniela! Multă răbdare și sănătate și vouă!

Ina

Ina
15.05.2020, 22:01

Frumooos! Felicitări pentru noul interviu!
Încă descopăr lucruri noi și haioase despre tine
Tipsul cu sarea în făină, pentru combaterea fluturilor, nu-l știam
Felicitări pentru familia ta frumoasă și pentru tenacitatea ta și pentru tot ce faci!

16.05.2020, 19:39

Inaaaa Aaaaa, da și încă nu am dat totul din CasaZmeilor! Aștept interviul cu nr. 3 )) Mulțumim, vă îmbrățișăm cu drag și abia așteptăm să ne revedem sănătoși și voioși!

16.05.2020, 19:40

P.S. Zilele trecute am văzut un nou tips ptr făină, foi de dafin, puse în butoiul cu făină

27.05.2020, 12:57

Cristina te apreciez pentru ceea ce faci, esti atat de energica si de dedicata incat de multe ori ma intreb cum reusesti , de unde ai atat de multa putere. De la Oradea te imbratiosam cu drag .

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!