O reteta cu zambete

Postat de Constelatialeu in Cu de toate pe 19 Mar 2013, 13:52

Articol pe placul a 7 bucatarasi
comenteaza

O reteta gustoasa pentru orice ocazie...

Ingrediente;

1 cana cu zahar alb

1 cana cu zahar maro

1 cana cu apa

4 oua mari

1 pachet de unt

2 cani fructe uscate

1 lingura sare

1 lamaie

1 cana nuci

2 litri de whisky

Preparare

1.Gusta intai din whisky,sa verifici calitatea lui

2.Ia un vas mare

3.mai incearca odata calitatea whisky-ului si daca e bun,toarna o cana plina si bea.Repeta activitatea d ecateva ori.

4.Porneste mixer-ul si bate untul pana devine pufos

5.Pune o lingurita de zahar

6.Verifica dca whisky-ul e in regula

7.Mai bea o cana plina

7.Opreste mixer-ul

8.Sparge doua oua si anume..in vas

9.Zvarle inauntru fructele zbarcite

9.O..hac..reste Mixerul.Daca fructele cretine nu ies din Hixar....incerca cu suru...hac...benita

10.Verifica wisky-ul ce consistentzzzzzz..a are

11.Arunca lamaia in Hixer si stoarce nucile

12.Adauga o cana la ea,zahar sau ce-o fi

12.Unge cuptorul si pune-l la 360 de grade

13.Bate mixerul pana se opreste.Arunca vasul pe geam

14.Gusta whisky-ul ce a mai ramas.Du-te in pat si da-o incolo de prajitura!!!!!!!!

15.Nu trebuie sa-ti scoti pantofii.

La final sa ai pofta !

Comentarii (9)

19.03.2013, 15:12

)))

19.03.2013, 15:33

20.03.2013, 10:29

))

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04