Reteta tibetana care prelungeste viata - ingredientele sunt de-a dreptul banale

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 30 Dec 2015, 15:56

Articol pe placul a 13 bucatarasi
comenteaza

In Tibet nu exista nutritionisti si nici macar prea multi cercetatori sau oameni de stiinta. Cu toate acestea, tibetanii se numara printre cei mai sanatosi oameni din lume si, totodata, si printre cei mai longevivi.

In afara de dieta sanatoasa, lipsita de produse procesate, cu E-uri sau conservanti, tibetanii folosesc si o tinctura despre care se spune ca ar avea proprietati extrem de benefice. 

De asemenea, in afara de faptul ca ar prelungi viata, aceasta tinctura conserva kilogramele si detoxifiaza organismul.   

In cazul in care va asteptati sa fie facuta din plante rare, aflati ca o puteti face si voi chiar acum, pentru ca ingredientele sunt de-a dreptul banale.

Iata de ce ingrediente aveti nevoie:  

- usturoi
- lamaie
- bicarbonat de sodiu (pentru alcalinizarea acestei licori)  

Mod de preparare si de administrare:   


Se ia usturoiul, se piseaza si se amesteca cu sucul de lamaie. Se adauza o lingurita de bicarbonat de sodiu. Amestecul obtinut astfel se toarna intr-un recipient cu inchidere etans si se depoziteaza in camara timp de 10 zile.   

Dupa ce usturoiul a stat la macerat pe toata durata specificata, este recomandata administrarea a cate trei lingurite pe zi, timp de o luna.   

Acest remediu natural poate fi folosit in tratamentul pentru sinuzita, hipertensiune, artrita, reumatism, ateroscleroza, boli de plamani, gastrita si hemoroizi.  

De asemenea, stimuleaza metabolismul, imbunatateste vederea si auzul si este eficient in proceselel de slabire si de detoxifiere.  

Sursa articol: observator.tv

Sursa foto: healthexpertgroup.com

Comentarii (4)

30.12.2015, 16:41

30.12.2015, 20:01

30.12.2015, 21:53

am facut-o , dar din pacate nu am repetat-o de lene.

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55