Să mă nasc sau să nu mă nasc

Postat de portiadelumina in Bucataras hai hui pe 18 Ian 2013 | 2400 vizualizari

Comentarii (83)

18.01.2013, 06:09

Padre da, trebuie sa multumim pentru viata, pana nu demult parea frumoasa, dar acum cu criza asta....
"Luam-ar moartea" nu am zis, dar de multe ori m-am exprimat "of de ce oare m-am nascut"
Dar am niste baieti cuminti si frumosi pentru care trebuie sa traiesc
Buna dimineata!

18.01.2013, 06:25

Neaţa bună Meri! Să de bucuri de viaţă, de cei dragi ai tăi, de prieteni şi de tot ce te înconjoară pentru a da sens bun fiescărei clipe trăite

18.01.2013, 06:35

Padre, cam uit sa ma bucur de la un timp, dar or veni si vremuri bune candva

18.01.2013, 06:41

Să vină Meri, să vină, că dacă nu, mă supăr să ştii

18.01.2013, 07:10

,, sa ma nasc" pentru ca un dar mai frumos decat viata nu este, indiferent cum este ea.

18.01.2013, 07:23

Da eu as vrea sa ma mai nasc o data pentru ca viata nu este numai cu rele are si frumusetile ei.Trebuie sa vrem doar sa facem ceva in viata

18.01.2013, 07:26

Aşa este Ica, viaţa nu are numai părţi rele, are şi părţi une, multe, părţi care trebuie trăite din plin spre schimbarea celor rele. Neaţa bună

18.01.2013, 07:33

Buna dimineata Padre.Da traim cu speranta ca va fi si mai bine

18.01.2013, 07:48

Bună dimineața! Daaaaa, sigur aș vrea să mă nasc din nou Viața în orice epocă sau secol este și va fi presărată cu bune și/sau rele, din păcate!

18.01.2013, 07:52

Bună dimineaţa, padre.
Joacă o lacrimă în colţul ochilor.
Da, aş alege s-o mai fac odată. N-am avut o viaţă uşoară dar nici grea. N-am fost privată nici de lacrimi grele dar nici de cele mai frumoase emoţii din lume.
Echilibrul, ăla e cheiţa care ne susţine, ne da puterea să mergem mai departe.
Şi, Doamne! dacă aş privi în jurul meu câtă suferintă este, aş îndrazni să mă mai plâng vreodată???
Frumos blogul de astăzi!
ps. ce bine că eşti.

18.01.2013, 08:09

Buna dimineata Parinte !Eu spun ce simt nu ce vor altii sa auda chear daca voi fi urecheata ca si ieri,am cnvingerile mele despre lume si viata si nici un cercetator nu mi le poate schimba...poate zodia capricorn e de vina Eu pretuiesc viata cu bune si rele,nu cred ca cineva are numai bucurii sau numai tristeti!Cu toate ca iubesc viata la suparare am gandit de multe ori ca era mai bine daca nu ma nasteam.Dar cine sunt eu sa judec ? Nu am cerut sa ma nasc,am venit pe lume prin parintii mei din voia lui Dumnezeu,nu am neamuri printre alte animale sunt sigura de asta Cred ca copii sunt singurele noastre averi pe acest pamant,adevaratele averi,restul lucrurilor aici le gasim aici raman de noi.Santem ca frunza si iarba,trecatori,important e sa lasam ceva in urma noastra,o casa .un pom,copii care sa duca mai departe ce am inceput noi.Baiatul meu cel mic are o vorba ...;fiecare copil se naste cu o bucata de paine in mana;...si mare dreptate are,Dumnezeu randuieste fiecaruia cele necesare .Pentru asta trbuie sa si luptam ,nimic nu pica din cer...dat daca ne straduim si noi ,Dumnezeu ne da putere si spor in toate.Si cei bolnavicare au intelepciune si au cerut-o de la Dumnezeu ,considera viata un dar si isi doresc sa traiasca stiind ca totul are un scop si un rost pe acest pamant,nu santem de capul nostru aici...eu stiintific nu stiu sa explic ,am mintea limitata nu putem fi toti doctori si inginieri ,vorba cuiva.In legatura cu plecarea celor dragi,am pierdut bunicii pa care i-am iubit nespus de mult,a durut si imi amintesc mereu de ei,uneori simt prezenta lor si acuma.Multumesc lui Dumnezeu ,parintii traiesc si ma rog zilnic sa -i am cat mai mult alaturi,pentru ca sunt oameni deosebiti .In ce priveste colegii si vecinii,nu putem fi iubiti de toata lumea si nu imi fac probleme de genul asta cine ma place asa cum sunt bine cine nu ,nu alta mama nu mai face!

In concluzie as vrea sa ma mai nasc o data si multe lucruri la fel le-as face!Multumesc lui Dumnezeu pentru toate cate au fost rele si bune...le merit pe toate.

18.01.2013, 08:23

Neaţa bună Cristina Şi eu aş mai lua viaţa de la început, că mi-e dragă, cu toate neajunsurile ei. Mă întreb ce a r fi făcut mama cu doi vorbăreţi ca mine)

18.01.2013, 08:26

Mulţumesc frumos Gaby Şi lacrimile au rostul lor, atât cele de bucurie cât şi celelalte, limpezesc drumul pentru a putea merge mai departe. Mă bucur şi eu că pot fi alături de voi

18.01.2013, 08:29

Si eu cu siguranta as vrea sa ma nasc! Nu este usor pe aceasta lume...ba din ce in ce mai greu, dar, eu compar viata asta cu un drum pe munte unde chiar daca vine ploaia, gerul, sau te arde soarele, stii ca trebuie sa tragi tare si sa rezisti pana la cabana unde te asteapta odihna, hrana calda, adapost placut....! Drumul asta prin viata desi pare f greu uneori , totusi este atat de scurtca nu stii cand trece si ajungi dincolo unde dupa fapte ori te vei odihni ori.....!

18.01.2013, 08:29

Îţi mulţumesc frumos şi eu Delia pentru gândurile exprimate. Se vede treaba că pagina mea este virusată, se ia vorba multă la ceilalţi useri) Aşa cum am spus, dacă ar fi posibil, ipotetic vorbind, mi-aş dori să iau viaţa de la capăt, chit că aş mai greşi unele lucruri din slăbiciune ori neştiinţă.
Neaţa bună

18.01.2013, 08:32

Frumoasă coparaţia făcută de tine Ana cu drumul acela de munte prin intemperiile vremii şi ale vremurilor. Într-adevăr, oboseala urcuşului ce a avut piedici multe, este repede uitată când ajungi la punctul de destinaţie, unde relaxarea şi odihna vin să facă pierdute în neant cele rele de dinainte.
Neaţa bună şi mulţumesc frumos!

18.01.2013, 08:32

DOAMNE AJUTA!!!

18.01.2013, 08:38

Noi multumim Parinte ca ne faci ziua mai frumoasa si cu un subiect de gandire constructiv mereu! O si cu spor!

18.01.2013, 09:01

Buna dimineata Padre! "Într-un fel frumuseţea vieţii constă şi în faptul că venirea pe lume şi plecarea din ea nu sunt lăsate la îndemâna noastră" Si este bine ca este asa!

18.01.2013, 09:05

Parinte , eu consider ca nu am avut o viata usoara, dar in acelasi timp ma gandesc ca sunt altii, mult mai napastuiti decat mine. Acum eu nu stiu ce ne tot plangem de criza asta, care ne-a lovit, dar sa ne gandim un pic ce vremuri au fost, in trecut cu razboaie cu foamete ( in Romania) , pentru ca sunt si in prezent tari unde este foamete si razboaie.
In concluzie, eu nu vreau sa ma mai nasc o data , dar sunt multumita de ce am realizat pana acum , atat material cat si sentimental( nu va inchipuiti ca sunt bogata, dar eu ma simt fericita cu atat)eu imi doresc foarte mult sa ma bucur de fiecare moment pe care il mai am de trait si de ceea ce imi ofera Dumnezeu.

18.01.2013, 09:07

Buna dimineata Padre
Raspunsul este categoric DA.Indiferent de faptul ca mi-as fi dorit si altceva in viata,indiferent ca sunt dorinte ascunse si neimplinite care si acum ma apasa,indiferent ca ca nu am avut o viata prea "roz" dar nici nu a fost urata,ma bucur ca m-am nascut si as vrea ca si altii sa perceapa existenta mea a fi cu rost pe acest pamant.
Mi-as dori doar ca cei dragi sa nu sufere atat de mult,sa se poata bucura si eu de viata.
Cat despre copii,mi i-as fi dorit din tot sufletul,dar uneori nu ajunge dorinta.
Zi frumoasa la voi

18.01.2013, 09:07

Eu stiu ca nu ne-am nascut intamplator. Fiecare dintre noi a venit pe aceasta lume cu un scop bine definit. La un moment dat, toti vom afla pentru ce am fost trimisi.
Chiar daca pentru mine viata a fost dura si momentele in care m-am intrebat "oare cu ce-am gresit ?" au fost destul de dese, am avut intotdeauna in minte faptul ca drumul spre Cer este ingust si plin de obstacole. Nu zic ca am fost sau ca sunt perfecta, dar incerc sa fiu OM.
Daca as vrea sa iau viata de la capat ? Pentru acelasi scop nobil, DA. Buna dimineata

18.01.2013, 09:14

In aceeasi idee, imi aduc aminte ca m-a emotionat pana la lacrimi cand sora mea(care nu are o viata prea usoara) a spus despre copilul ei ca "e toata averea ei".Ce poti nsa-ti doresti mai mult de atat?Chestiunile materiale nu-ti vor umple niciodata sufletul,pe cand un copil ori un om drag aproape,cu siguranta o va face.

18.01.2013, 09:28

Aşa este Vladimir, deşi, după cum vezi, astăzi lumea se "joacă de-a creaţia" până când mutaţiile vor deveni de necontrolat. Neaţa bună

18.01.2013, 09:28

Ai dreptate DIA draga ti-o spune mamica a doi baieti minuna-ti !

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola