Tigaia mea dry cooker / gatesti sanatos

Postat de mihaelab in Ustensile de bucatarie pe 18 Mar 2011 | 16266 vizualizari

Comentarii (53)

18.03.2011, 20:37

am auzit ca e foarte buna

19.03.2011, 08:29

Tu chiar ma pui la cheltuiala

19.03.2011, 14:34

nu pun pe nimeni sa cheltuie eu doar spun ca sunt multumita de ea.Si pe mine m-a cam intepat inima cand am dat banii dar sincer acum nu-mi mai pare rau ca e buna si se gateste sanatos.Aaaa si inca ceva nu scoate fum

20.03.2011, 21:28

mi-am facut si eu comanda, de-abia o astept.

20.03.2011, 21:41

dar carnatii cum se fac in ea

21.03.2011, 14:30

Sunt foarte buni si carnati si se fac foarte repede,dar nu trebuie sa ridici capacul prea des.Eu la inceput nu am stiut si tot ridicam sa ma uit,am stat langa o friptura cred ca o ora jumatate
Si mici ies super,cartofii nu-i fac la ea ca nu-i plac sotului meu
Defapt fac si cartofi dar numai pt baiatul meu

22.03.2011, 10:56

Am primit si eu de curand o astfel de tigaie,de ziua mea,sunt super super incantata de ea,am facut pulpe in ea si a ramas dupa aceea cam 200 ml grasina in tigaie.Daca le prajeam mancam nopi toata grasimea aia plus ulei.
Este o afacere geniala aceasta tigaie.A mea are capac de sticla si vad in interior

22.03.2011, 11:09

mey voi vreti sa puneti omu' pe cheltuiala

23.03.2011, 11:27

Eu am primit-o cumparata de pe la Carefour sau Selgross si a fost la un sfert din pretul de pe net,cauta si o sa faci o cheltuiala buna ,de criza.

23.03.2011, 12:18

Asta nu mai stiu dar referitor la asta am mai vazut pe net scris de cineva la dubleta ca a luat-o mult mai ieftina decat de la ei.
Da prajitura pe aragaz a-ti facuta vruna in ea ca eu NU

23.03.2011, 12:21

A si apropo de capacul de sticla,e mai scumpa aceea dar nici cu asta nu e o problema e greu pana te obisnuiesti cu ea,ca dupa cum v-am mai zis am stat prima data langa o friptura...de am zis ca nu o sa mai mananc in ziua aia
Nu trebuie ridicat prea des capacul,la cea cu capac transparent e avantajul ca poti vedea.
Dar oare sa nu se gaseasca si capac separat?

30.03.2011, 11:49

vreau si eu sa-mi comand ...dar nu stiu pe care .....cea de ceramica cu capac de sticla , si cealalta?
fetelor ma ajutati?

03.04.2011, 15:56

nu stiu cum e cea eramica dar eu sunt foarte multumita de asta.Dupa cum am zis la cea din ceramica se vede si am inteles ca ar mai avea un strat in plus...acum nu mai stiu

05.04.2011, 22:07

E o investitie buna! Carnatii, pestele, carnea, legumele, paine ,,, orice doriti,,, e mai sanatos si mai econom. Plus ca rezultatul e absolut satisfacator. Eu am facut omleta si am fost foarte multumita, mai ales ca am folosit ulei doar cat sa ung putin

06.04.2011, 14:35

dya da prajitura ai facut ?

07.04.2011, 13:45

mi-am comandat si eu , cea clasica
abia astept sa soseasca!

07.04.2011, 14:15

ai sa vezi.....ca nu o sa-ti para rau

09.04.2011, 19:12

si eu mi-am facut comanda...astept sa vina

09.04.2011, 19:14

)))cand am citit" carnatii cum se fac in ea?" ma asteptam ca 100% medi sa intrebe )), dar m-am inselat

10.04.2011, 13:05

14.04.2011, 10:43

Ufffffffffffffffffff Gaby....................mi-a venit tigaia si am facut si carnati in ea.........suuuuuuuuuuuuper................o sa postez

14.04.2011, 11:32

Mihaela, prajituri nu am facut,,,, e prea mica pentru prajituri (k eu fac tavi intregi )

14.04.2011, 13:41

si eu fac tot in tava dar banuiesc ca se face mai repede
o sa incerc eu sa fac si daca iese o sa postez

22.04.2011, 09:33

mi-a sosit tigaia .... e cadoul de paşti de la sotul ...
am şi făcut în ea piept de pui şi cartofi ..sunt un deliciu ...

26.04.2011, 10:25

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola