Truc de taiat legumele pentru salata de beouf

Postat de costi7hector in Tipsuri pe 8 Ian 2017, 13:57

Nu stiu la voi cum este, dar cand ma pune sotioara mea sa toc legumele pentru salata de beouf si ma si cearta daca nu le tai cum trebuie :P imi vine sa fug :D Anul acesta am invatat un truc pentru a le taia mai repede si egale, truc care m-a incantat foarte tare avand in vedere ca nu stau prea bine la capitolul rabdare si, ca noi toti nici la capitolul timp nu stau bine. M-am gandit sa va impartasesc si voua acest truc, poate va va fi de folos. Este ceva foarte simplu. Banuiesc ca aveti prin casa o sita din aceea pentru prajit cartofii ( daca nu aveti este momentul sa va achizitionati :P). Taiati cartofii fierti pe lung in trei sau doua felii, in functie de marime. Puneti sita deasupra unui castron, felia de cartof peste sita si apasati usor. Rezultatul va fi multumitor si pentru cei mai exigenti comeseni  ;)) Eficent si rapid. :). La fel procedati si cu telina si morcovii. Din pacate (nu zic din fericire ca o sa dorm cu cateii :D) anul acesta nu am fost acasa sa o ajut la salata dar cu acest truc a mers mult mai repede pregatirea salatei. Toata lumea a fost fericita. Sper sa va fie si voua de folos. 

Comentarii (6)

08.01.2017, 16:30

Super!

08.01.2017, 17:06

08.01.2017, 21:10

Faina ideea!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!