Vineri, 16 martie, între orele 14-15, redacţia Good Food este in Cluj la Grand Hotel!

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR pe 14 Mar 2012, 16:08

Articol pe placul a 8 bucatarasi
comenteaza
Vineri, 16 martie, între orele 14-15, redacţia Good Food este in Cluj la Grand Hotel!

Echipa Good Food continuă seria de evenimente “La masă cu Good Food” in cadrul Festivalului PROVINO – Vin. Artă. Gastronomie. Pe 16 martie, echipa revistei Good Food îşi dă întâlnire cu toţi bucătarii de plăcere.

Vineri, 16 martie, între orele 14-15, redacţia Good Food te va încânta cu un aperitiv deosebit, costrini şi anghinare, urmat de salată cu jambon, feta, măsline şi rucola, totul îndulcit cu brioşe stropite cu lămâie.

Dacă v-am făcut poftă, Cristina Mazilu, Adina Scorţescu şi Alexandra Trandafir te vor aştepta la standul Good Food. “Suntem foarte entuziasmaţi să ajungem cu evenimentele BBC GoodFood şi în ţară. Cluj-Napoca este prima descălecare a redacţiei în afara Bucureştiului şi abia aşteptăm să ne întâlnim şi cu alţi oameni pasionaţi de mâncare bună, savurată lângă un vin atent ales.

Mai mult, Cluj-Napoca este foarte efervescent în ceea ce priveşte manifestările culturale, aşa că festivalul ProVino completează foarte bine scena oraşului” a declarat Cristina Mazilu, publisher BBC Good Food.

În plus, pe site-ul www.goodfood.ro, am pregătit un concurs prin care se pot câştiga invitaţii la eveniment şi un kit de degustare de vin. Tot ce trebuie să faci este să intri aici http://www.goodfood.ro/concursuri/provino.html să ne spui care este reţeta ta preferată din numărul Good Food de februarie, iar noi te premiem.

Detalii despre întregul program Provino, găsiţi pe http://www.provino.ro La Provino îţi aducem mâncarea delicioasă alături de vinul bun! Good Food este singura revistă de gastronomie din România, o revista care te face să gătesti din plăcere, şi care, pe lângă zona dedicată reţetelor şi meniurilor savuroase, îţi oferă şi poveşti culinare apetisante numai bune de citit când nu intri în bucătărie.

Comentarii (0)

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04