Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.03.2014
Se bat albusurile cu un praf de sare si cand incepe sa se formeze o spuma se adauga treptat zaharul, exact ca la bezea. La sfarsit, cand spuma este gata, adica intorci castronul si nu cade si are o consistenta cremoasa si lucioasa, adaugam otetul...
mai multe
publicat la 13.04.2014
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Pensula de patiserie
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Perna ergonomica Karll
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set 3 rafturi de perete
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 15:25
pe 17.03 la 09:15
pe 16.03 la 09:59
de vasimur 4
pe 15.03 la 18:34
de laura_n 7
pe 15.03 la 17:42
de oanapl 7
8 comentarii
de RODIMUR 8
de Ksenya 5
de Rocsi 9
7 comentarii
6 comentarii
de Catalina L 8
9 voturi
8 voturi
7 voturi
Valclaudia
vasimur
veveraz19 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1812 puncte
vasimur 4
1374 puncte
Ksenya 5
1145 puncte
RODIMUR 8
1117 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
diverse (9 imagini)